Mert adni jó

Vasárnap délután nyílt meg hivatalosan az idei Mikulásgyár, amely immár több mint tíz éve segíti adománygyűjtési akciójával a mélyszegénységben élő családokat karácsonykor. Ehhez az akcióhoz csatlakozott csapatunk és a megnyitón részt vettek játékosaink és segítőink is. Mohácsi Máté csapatkapitányunk segítségével hozta el Szabó Zsolt, Kerpel-Fronius Balázs, Gulyás Vivien és Kuszler Gábor gyúró a csapat adományait, ami közel 50 kg volt a mérlegelésnél. 

- Fontos számunkra emberileg és csapatszinten is a társadalmi szerepvállalás. Szeretnénk segíteni ilyenkor a rászoruló családokon, örömet szerezni a gyerekeknek. Ez volt az első állomás idén, ahol segítettünk, de a decemberben még több helyre is szeretnénk eljutni, mert, ahogy mondani szokták adni jó!- mondta el Mohácsi Máté a csapat szóvivőjeként. 

Az adományokat ezúttal is a Magyar Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei juttatják el a legrászorultabb családokhoz. Akik még adományozni szeretnének, ruhaneműt, játékot, tartós élelmiszert, azok december 21-ig tehetik meg a Zala Pláza földszintjén kihelyezett Mikulásgyár standon. 

2016. december 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás