Mindenki fehérbe

Ma este minden eldől. Az egyik csapat örülni fog, a másik szomorú lesz. A Szolnok elleni páros csata ötödik mérkőzésén megjósolhatatlan a végkimenetel. Természetesen nekünk nem létezhet más forgatókönyv, csak a győzelem!

- Nehéz mérkőzésre készülünk, de ez nem újdonság, mivel mind a négy eddigi mérkőzés is nehéz volt. Drungilas fontos láncszeme a védekezésünknek, így az ő kiválásával új helyzet jött létre, amire kidolgoztunk több megoldást is. Fantasztikus közönségüktől segítve, nagy akarással és koncentrációval megnyerhetjük a mérkőzést!- tájékoztatott Bencze Tamás. 

A mai találkozó előtt a csapatunk vezetősége, valamit a B-közép szurkolói „Mindenki fehérbe!!!” jelszóval várják a csapat szimpatizánsait a mérkőzésre! Stárics Kornél ügyvezető bizakodóan nyilatkozott honlapunknak:

- A tét óriási, aki nyer, elődöntőbe jut, melyre a 2010-es aranyév óta nem volt példa klubunk életében. Megannyi megpróbáltatás, osztályozók, edző- és vezetőváltások után, anyagi nehézségeket követően is itt vagyunk és harcolni fogunk, hogy csapatunk visszakerüljön megérdemelt helyére, a magyar kosárlabdázás elitjébe. 

2010-ben is minden fehérbe borult

A 19 órakor kezdődő találkozót a Cziffra Csaba, Benczur Tamás, Ádám József (Bodrogváry Iván) bírói hármas dirigálja majd.

Fontos! A 14 órától kinyitnak a pénztárak, hogy elkerüljük a sorbaállást így mindenki időben beszerezheti a jegyét a ma esti mérkőzésre. A mérkőzésre a kapunyitás, a beengedés 17.40-től lesz. 

Együtt győzni fogunk! Előre az égi színekért! Hajrá ZTE!!!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2017. május 21. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás