Mindenki harcra készen várja a Szeged elleni bajnokit

Másfél hét kényszerű szünet után folytatjuk a bajnoki szereplésünket. Legutóbb október 9-én a nyitó fordulóban játszottak a fiúk, akkor az Alba Fehérvár ellen vesztesen kellett elhagynunk a parkettet. Csütörtökön a 4. fordulóban az eddig  szintén csak egy mérkőzést játszó Naturtex-SZTE-Szedeák csapata érkezik 19 órától. A vezetőedzőnktől arról érdeklődtünk, jókor jött –e a szünet a csapatnak:

- Szerintem jól jött, mert így az első meccsen látott hibákat kitudtuk javítani és a gyorsindításos és a kettő-kettő elleni védekezésünket is tökéletesíthettük. Sokat gyakoroltunk a fiúkkal és úgy érzem hasznos volt ez az időszak is. Két alapemberünk Mohácsi Máté és Kerpel-Fronius Balász hiánya természetesen nem jött jól, de megpróbáltuk hétfőtől velük együtt gyakorolni a Szeged elleni taktikánkat.

Bencze Tamás elmondta továbbá, hogy a Szegedet nem szabad lebecsülni, hiszen remek légiósokat igazolt. A bolgár válogatott Lilov 22 ponttal, a szerb Sulovic 11 lepattanóval a Körmend ellen is bizonyított, ellenben a többi légiós kicsit elmaradt a várakozástól. 

-A szegediek Körmend elleni teljesítményéből nem szabad kiindulnunk. Fiatal csapata van Nicola Lazicnak, remek légiósokkal és korosztályos magyar válogatottakkal. Nehéz lesz ellenük játszani, de hazai pályán mindenképpen győznünk kell!

A csapatunkban szerencsére mindenki egészséges, egyedül csak Fekete Viktor sérülés utáni rehabilitációja van folyamatban. A 3x3-as világbajnokságról hazatért játékosok is készen állnak az újabb bajnoki megmérettetésre. 

Zalakerámia ZTE KK - Naturtex-SZTE-Szedeák        

Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, 19:00      

JV: Farkas Gábor, Szabó Gergő, Praksch Péter (Páli Kálmán)

A mérkőzés napjáig a Kvártélyház Jegyirodában válthatók belépőjegyek. A találkozó előtt 18 órakor nyitnak a kapuk és a pénztárak. 

Dobójáték: A mérkőzés szünetében ismét lesz Hungast dobójáték, amelyre most a felnőtt szurkolóink jelentkezését várjuk. A dobójátékra a főbejárattal szemben elhelyezett urnánál lehet jelentkezni egy regisztrációs szelvény kitöltésévvel.

2016. október 18. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás