Mindenki kékbe!

Kedden, Székesfehérváron folytatódik az elődöntő a harmadik felvonással. Mindkét együttes idegenben tudott nyerni, így minden kezdődhet élőről, annyi változással, hogy valamelyikük előnybe kerül lés a negyedik mérkőzésen akár le is zárhatja a párharcot és döntőbe juthat. A pénteki mérkőzés harmadik negyedében Julian Norfleet bokája egy rossz lépést követően kibicsaklott és be is vérzett. A négynapos szünet így mindenképpen jól jött a csapatunknak. Bencze Tamástól az amerikai hátvédünkről is érdeklődtünk:

-Nincs komolyabb baj Norfleet bokájával, de nem kockáztathatunk. Ő mindenképpen játszana a harmadik meccsen, de nekünk gondolnunk kell az esetleges folytatásra is. Ha nem lesz nyolcvan százalékos a lába, akkor nem kockáztatunk. Nélküle viszont csökkenek az esélyeink Fehérváron. 

Vezetőedzőnk elmondta, hogy a csapat sebességén és dinamikáján látszott a sorozatterhelés és a kevés pihenés. 

-Elsősorban az Alba védekezésváltásán volt a kulcs, amit nehezen tudtunk kezelni. Kielemeztük és felkészültünk a játékukból, így le tudjuk reagálni a pályán és tudjuk az ellenszerét. Az erőnkkel nem lesz gond, jól jött a pihenés. Harcolni fogunk a győzelemért!

Fontos!
 
A Zalakerámia ZTE KK vezetősége és főszurkolói arra kérik a Székesfehérvárra utazókat, hogy az idegenben szokásos mez színe alapján kék felsőben bíztassák a csapatot a kedd esti, Alba elleni 3. elődöntő mérkőzésen. Tegyünk meg mindent azért, hogy a fiúk minél inkább maguk mögött érezzék a tábort, hiszen a tét óriási: néhány napon belül kiderül, milyen színű éremért küzdhetünk meg az egyik vasi együttessel.


 

A találkozó 20 órakor kezdődik és az M4 sportcsatorna élőben közvetíti. A mérkőzést a Cziffra Csaba, Kapitány Gellért, Farkas Gábor (Hartyáni Zsolt) bírói hármas dirigálja. 

Hajrá ZTE!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2017. május 29. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás