Most is legyőznénk a Szolnokot!

A hétközi fordulóban a bajnok Szolnok látogat hozzánk. Az edzőváltás óta, Kmézic Zorán összerázta a csapatát és felszabadultan játszanak, akár idegenben is. Nem lesz könnyű dolgunk, de nem lehet lehetetlen küldetés sem. Csapatjátékkal és jó védekezéssel újra legyőzhetjük a Szolnokot. A fiúk is nagy várakozással várják a csütörtök délutáni rangadót, köztük az utóbbi mérkőzéseken ismét régi formáját mutató Kerpel-Fronius Balázs is:

Milyen a hangulat a csapatban, hogy érzed mennyire sikerült csapattá érnetek?

-Ùgy érzem, hogy mint tavaly, idén is szimpatikus csapatunk van, tudunk egymásért küzdeni és az öltözőben is nagyon jó a hangulat.

A szezon elején úgy láttuk, nehezen találtad meg a helyed az új szerkezetű csapatban, és kevesebbet is játszottál. Az utóbbi mérkőzéseken viszont újra lendületbe kerültél. 

-Igen, az év eleje nem egészen úgy sikerült, ahogyan gondoltam, vannak ilyen periódusok. Mostanra ùgy érzem, hogy kezdem megtalálni a helyem, ebben sokat segítettek az edzők illetve a csapattársaim is és Tamástòl és Robitól is folyamatosan kaptam visszajelzéseket, hogy miben kellene változtatni, mit várnak tőlem. 

A Szolnok ellen sikerült nyerni idegenben, nem lehet más a célotok, mint hazai pályán is nyerni. de ez a Szolnok egy másik Szolnok. Hogyan készültök, és mit vársz a meccstől?

 -Egyre jobb formába kerültek az utóbbi időben, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számìtunk. Jó védekezésre lesz mindenképpen szükségünk, ha meg akarjuk állítani őket.  Jó hangulatú, kemény mérkőzésre számìtok.

A 17 órakor kezdődő mérkőzésen a Győrffy Pál, Farkas Gábor, Praksch Péter (Páli Kálmán) bírói hármas fújja a sípot. 

A hazai pálya mellettünk szól, de nagyon nehéz lesz legyőzni ezt a Szolnokot. A győzelemhez elengedhetetlen lesz a hatodik ember, azaz a szurkolóink segítsége a mérkőzésen. Reméljük a TV közvetítés ellenére minél többen kijönnek, és a helyszínen szurkolnak a fiúknak!

Fotók: Bálizs Zsuzsa

2017. február 01. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás