Nehéz ellenfél a DEAC, de győzni szeretnénk

Majdnem háromhetes szünet után játszik újra bajnokit csapatunk. Az elmúlt időszakban az építkezésen volt a fő hangsúly és természetesen James Kinney beépítésén. Ez jó úton halad árulta el Bencze Tamás, aki nehéz mérkőzésre számít a DEAC ellen:

-Nem szabad egy pillanatra sem kiesnünk a koncentrációból, mert az alacsonyabb szerkezettel, klasszikus center nélkül felálló Debrecen hamar kihasználhatja a megingásunkat. A védekezés lesz a kulcsa a játékunknak és próbáljuk megállítani a gyors támadásvezetéseiket a vendégeknek. A DEAC teher nélkül játszhat, míg nekünk mindenképpen nyernünk kell hazai pályán. 

A találkozó félidejében ismét lesz Foramax játék, amelynek végső győztese a december 28-i Szolnok elleni mérkőzésen egy XBOX ONE konzoljátékkal gazdagodhat. 

Kedvezményes belépőt vásárolhatnak a mai mérkőzésre azok a szurkolók, akik a mai Nemzeti Sportban megjelent kupont elhozzák magukkal. Emellett, mivel dupla mérkőzést rendezünk a lányokkal a két klub úgy döntött, hogy 17 óráig mindenki ingyenesen bejöhet és így a férfimérkőzést is megtekintheti költségmentesen. 17 órától viszont csak az érvényes bérlettel, vagy belépővel rendelkezők jöhetnek be a csarnokba. 

A találkozó előtt Deonta Vaughn-nal készített videó riportot Bálizs Zsuzsa:

A mérkőzés 19 órakor kezdődik és a Farkas Gábor, Söjtöry Tamás, Kovács Nimród (Faidt Mihály) bírói hármas dirigálja majd. 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2017. december 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás