Nehéz mérkőzésre készülünk Pécsen

A 12. fordulóban újra idegenbe látogatunk, ezúttal a PVSK otthonába. Ebben a bajnokságban nincsenek csak meccsek, hanem nagyon fontos meccsek vannak. Ezek közé tartozik a Pécs elleni is. Tabellaszomszédok vagyunk, azonos mutatókkal, azonos célokkal. Szeretnénk az első nyolcba végezni, a bajnokság felénél is, mert akkor a Magyar Kupában is érdekeltek lehetünk és az alapszakasz végén is. Nincsenek jó emlékeink az elmúlt időszakról a Lauber Desző Sportcsarnokról, mivel nem sikerült nyernünk Csirke Ferenc együttese ellen idegenben. Most jó ritmusban van a csapat, két győzelemmel a hátunk mögött. 

-Önbizalommal telve várjuk a PVSK elleni összecsapást. Az elmúlt két mérkőzésen javuló teljesítményt mutattunk, de azért van még min csiszolnunk.  Fontos, hogy az előző meccseken volt tartásunk és a fiúk megcsinálták azokat a taktikai dolgokat, amiket elterveztünk. Nehéz mérkőzésre számítok és jó lenne már megtörni a pécsi átkot- tájékoztatta honlapunkat Bencze Tamás vezetőedző. 

Nem mi vagyunk az esélyesek, de esélytelenek sem vagyunk. Ki kell kapcsolnunk a hazaiak kulcsembereit és nekünk csapatként kell játszanunk. Szurkolóink támogatásával elérhetjük a célunkat, az idegenbeli győzelmet!

A ma 18 órakor kezdődő mérkőzést a Benczur T., Frányó P., Gál J. (Fekete L.) bírói hármas dirigálja. 

A találkozó előtt masszőrünkkel Kuszler Gáborral beszélgettünk:

A mérkőzést a Zalasport.hu élőben közvetíti. 

Fotó, videó: Bálizs Zsuzsa

2017. december 21. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás