Nehéz mérkőzésre számítunk Kaposváron (Szurkolói információkkal)

Szombaton újabb nehéz kihívás vár a csapatunkra, hiszen egy átalakult Kaposvár ellen kellene folytatnunk jó sorozatunkat. Még az elmúlt év végén a távozó Srecsko Sekulovic helyét a korábbi sikeredző, Kmézic Zorán vette át. Az őszi, hazai mérkőzésen második félidei pontos játékunkkal, Pantelic nélkül sikerült legyőznünk a Kaposvárt. Ez a mérkőzés biztosan más lesz. Hasonlóan kezdte a mérkőzésről való vélekedését Bencze Tamás vezetőedző is:

- Ez egy teljesen más mérkőzés lesz egy átalakult Kaposvár ellen. Kicserélődtek a  légiósok és edzőváltáson is átesett a somogyi alakulta. Ettől jobbak is lettek. Ezt mutatják az utóbbi mérkőzéseik eredményei is. 

Nehéz mérkőzés vár tehát a fiúkra, akik teljes erőbedobással készültek erre a találkozóra.

- Mint mindig most is a védekezésen fog minden eldőlni. Szeretnénk a hazai pályán remekül dobó kaposváriakat minél kevesebb ponton tartani. Centerposzton a Hendlein-Spica-Jazvin tengellyel kell megküzdenünk, de a Fodor-Benke magyar párosra is figyelnünk kell. Koncentrált játékkal esélyünk lehet az újabb idegenbeli sikerre. 

Bencze Tamás elárulta, hogy végre mindenki egészséges és teljes kerettel utazhatunk Kaposvárra. Természetesen a sérülésből visszatért Gáspár és Krapic páros fokozatosan építkezve remélhetőleg minél előbb visszanyerik régi formájukat. 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Benczur Tamás, Hegedüs Tibor, Sallai István (Pázsitka Ferenc) bírói hármas dirigálja majd a mérkőzést. 

A kaposvári szervezőktől szurkolóink részére is hasznos információkat kaptunk:

„A vendég pénztár 16:30-kor nyit, kérjük a zalaegerszegi szurkolókat, hogy ezt a vendégszektor mögötti bejáratot használják. Azok, akik már az U20-as mérkőzésen is itt lesznek, a főpénztárnál megvehetik a belépőjegyet, 16:30-ig lehetőséget biztosítunk, hogy a sportcsarnokon belül is megközelíthető legyen a vendég szektor. Amennyiben a zalai szurkolók részéről nagy érdeklődés mutatkozik, akkor a szokásos H szektor mellett a G szektort is a vendégszurkolók rendelkezésére bocsátjuk.”

A szervezők egy képet is csatoltak a könnyebb eligazodás végett:

Reméljük, hogy minél többen el tudják majd kísérni csapatunkat a mérkőzésre és együtt szurkolhatjuk ki az újabb ZTE sikert!

2016. január 28. Zalakerámia ZTE KK

 

 

Megosztás