Nem lehet más a célunk, mint a bronzérem megszerzése

A 2016-2017-es szezon utolsó hazai bajnokiját játssza csapatunk szombaton este 18 órakor. A Körmend elleni bronzcsata első mérkőzésén remek dobóformát mutatva sikerült idegenben nyernünk 107-94-re. Bencze Tamás vezetőedzőnk természetesen nagy fegyverténynek tartja, a sikeresen megvívott csatát:

-Igazi csapatmunka volt, remek dobóteljesítménnyel. A védekezésünk nem volt tö9kéletes, de jobb volt, mint az ellenfelünké. Sokat tettek a fiúk a győzelemért és a közönségünk is hozzásegített minket a sikerhez. 

A szombati, második mérkőzés előtt azért óva int a szakvezetőnk:

-A Körmend, az Körmend! Figyelmeztettem a fiúkat, hogy komolyan kell vennünk a második mérkőzést is amellett, hogy az előjelek bíztatóak és a hazai pálya mellettünk szól. A védekezésünkkel megalapozhatjuk a sikerünket, és ha ehhez hasonló dobóforma társul, mint szerdán, akkor nem lehet gond. A céljaink eléréséhez maximális koncentrációra van szükség mindenkitől. 

A Körmendiek nehéz helyzetben vannak, mivel a szerdai mérkőzésen Petty két sportszerűtlen hiba után a kiállítás sorsára jutott így nem játszhat szombaton. Gibbs térde megsérült a hajrában, így az ő játéka is kérdéses, csakúgy, mint Smith szereplése is. 

Mindenki nagyon készül a szezon talán legjobban várt és legfontosabb mérkőzésére. Legutóbb 2010-ben nyertünk érmet, akkor ez bajnoki arany volt, míg bronzérmet egy évvel korábban 2009-ben szerzett csapatunk. Egy szurkolótól hallottam: „Nekünk a bronz is arany!” 

Fontos! A mérkőzés előtt a pénztárak 16 órakor nyitnak, míg a csarnokba a beengedés 16.30-tól kezdődik. A vezetőség arra kéri a mérkőzésre érkezőket, hogy ebben a szezonban utoljára jöjjön mindenki fehérbe!

Arra kérjük szurkolóinkat, hogyha a mérkőzés a tervezett forgatókönyv szerint alakul-, vagyis sikerül, megszereznünk a bronzérmet-, akkor a lefújás után egyből kezdődik majd az éremátadó ceremónia. Kérjük a szurkolóinkat, hogy ne rohanjanak egyből a pályára, ezzel várják majd meg az éremátadás végét. Megértésüket köszönjük!

Legyünk minél többen az év utolsó hazai bajnokiján!

Fotók: Bálizs Zsuzsa

2017. június 9. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás