Nem lesz könnyű meccs, de nyernünk kell

Az alapszakasz hajrájában vagyunk, és 3-4 naponta van újabb bajnoki. A sorozatban most a sereghajtó MAFC érkezik. Jól ismerjük a fővárosiakat és tudjuk, hogy kellemetlen ellenfelek, nem mehetünk biztosra ellenük. Bencze Tamás szerint is csak a győzelem elfogadható:

-Ezt a mérkőzést is ugyanolyan komolyan kell vennünk mintha egy szomszédvári rangadót játszanánk. A fővárosiak Pécsen is bizonyították képesek a jó játékra. A légiósaik mellett a magyar játékosaikra is figyelnünk kell. A mérkőzés kulcsa most is a csapatvédekezés lesz. Ez nem jól működött Szombathelyen, azon leszünk, hogy hazai pályán ne adjunk sok lehetőséget a vendégeknek. Talán nem kell hangsúlyoznom, hogy mindenképpen nyernünk kell. 

A 19 órakor kezdődő találkozón Kerpel-Fronius Balázs térdproblémája miatt nem játszik. A mérkőzést a Győrffy Pál, Minár László, Válé Flórián (Forrai Sámuel) bírói hármas dirigálja majd. 

Dobójáték
A félidőben ismét lesz Zalakerámia dobójáték. Ezúttal a 18 év alatti szurkolóink jelentkezését várjuk az előcsarnokban kihelyezett asztalnál. 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2017. március 16. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás