Névadó szponzorunknál jártunk

Május utolsó napján egy kellemes meghívásnak tett eleget csapatunk. Játékosok és vezetők együtt vendégeskedtek Tófejen, a Zalakerámia Zrt. gyárában. Dr. Jaramani Rafik elnök-vezérigazgató,  Hadnagy Zoltán gazdasági igazgató és Rakos Zsófia marketing vezető idegenvezetésével bepillantást nyerhettünk a kerámia lapok gyártásába, végig követve a különböző folyamatokat, az előkészítéstől a csomagoláson át a raktározásig.

Meglepetésünkre a gyár az előző szezon csapatáról különleges csempéket is készített,  melyeket a jövőben meg is lehet majd vásárolni. 

A gyárlátogatást követően Bázakerettyén egy illusztris étterembe voltunk hivatalosak. A találkozás keretében vezetőink tárgyalást folytattak a jövő évi névhasználói támogatás mértékéről, melyről szóban meg is született a megállapodás a felek között. A szóbeli megállapodást hamarosan a tényleges aláírások fogják véglegesíteni a következő hetekben.

A ZTE KK részéről Stárics Kornél ügyvezető, dr. Gyimesi Endre a klub társadalmi elnöke, Heinrich Róbert,Kámán Tamás másodedzők, Kis Attila technikai vezető, Nagy Zsuzsanna irodavezető, Kis Attila Raul, Gáll Dominik és Kuszler Gábor masszőr vett részt. 

2016. június 06. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás