Névadónk kapta a Sport Mecénása díjat

Örömteli eseménnyel kezdődött a playoff, ugyanis a Szolnok elleni találkozó előtt sajtótájékoztató keretében adták át a Sport Mecénása díjat, amit első alkalommal, névadó szponzorunk a  Zalakerámia Zrt. érdemelt ki. Az eseményen jelen Balaicz Zoltán polgármester a kosárlabda csapatnál folyó kiemelkedő munkáról beszélt, ahol az utóbbi időszakban a tervszerű gazdálkodás és a szakmaiság fontos elegyet alkot. Kiemelte, hogy a díj alapításával azokat szeretnék elismerni, akik támogatásukkal nagyban segítik a helyi sportéletet. A Zalakerámia Zrt. egy évtized óta megbízható támogatója a kosárlabdának és ettől az évtől névadója a sportcsarnoknak is. A közgyűlésen egyöntetű szavazással döntöttek a díj odaítéléséről.

A cég elnök-vezérigazgatója, dr. Jaramani Rafik megköszönte az elismerést, és mint jó házastárs jelezte, hogy hosszútávon gondolkodik a kapcsolatban és szeretnék a húszéves házassági jubileumot is közösen megünnepelni. Az elnök-vezérigazgató reményét fejezte ki, hogy a közeljövőben együtt örülhetnek a csapat sikereinek és a klub támogatásának bővítését is előre vetette. Makovecz Tamás az önkormányzat oktatási, kulturális, ifjúsági és sport bizottságának a vezetője is kiemelte, hogy a cég már régóta támogatja a megyeszékhelyi spotokat, még akkor is, amikor a válságban ezt mások nem tették.

Stárics Kornél klubunk ügyvezetője megköszönte a város és a Zalakerámia támogatását és elmondta, hogy azon dolgoznak, hogy folyamatosan fejlődjenek és megfeleljenek az elvárásoknak. Végül dr. Gyimesi Endre klubunk társadalmi elnöke méltatta a felek gyümölcsöző együttműködését és megdicsérte az önkormányzat képviselőit- idézem: „Jó szemmel vették észre kit kell kitüntetni!” A díjátadón egy díszoklevél mellett Nagy Kálmán zalaegerszegi festőművész alkotását vehette át a dr. Jaramani Rafik. A díjátadó után a kosárlabdáé volt a főszerep.

A bemelegítésnél a fiúk a város címerével és 770-es felirattal ellátott pólóban emlékeztek városunk első írásos említésének kerek évfordulójára.  A bemutatást követően pedig a szurkolók ütemes tapsa mellett köszöntötte polgármester úr a Sport Mecénása-díjban részesült Zalakerámia Zrt-t.

A csapatunk megnyerte a nagyon fontos első találkozót a Szolnok ellen és ezzel, győzelemmel köszöntötte névadó szponzorunkat!

Köszönjük Zalakerámia!

 2017. május 11. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás