Nincs mese, győzni kell!

Két vereséggel kezdtük az alsóházi középszakaszt (Jászberény, Nyíregyháza) és egyre nyilvánvalóbb, hogy a play out-ra kell készülnünk. Ellenfelünk nem más lesz, mint a MAFC, akiktől idegenben nagyon kikaptunk- ezt követően vesztettük el legjobbunkat Healyt- és idehaza nagyon megvertünk őket. De nem eléggé, mert az alapszakasz végén a kettő mérkőzés közti gólkülönbség miatt visszacsúsztunk az utolsó helyre. Ezen már nincs mit rágódni és az adott feladatra kell koncentrálni. Ez nem más, mint a szombati mérkőzés éppen a MAFC ellen. 

 

Ha azt mondjuk, hogy az életünk múlik a találkozó kimenetelén, akkor nem túloztunk. Mert igenis jobbak vagyunk és ezt meg kell mutatnunk a szurkolóinknak. Olyan táborunk van, ami egyedi, hiszen még a leggyengébb meccseinkre is több mint ezren voltak kíváncsiak.  Kötelességünk kiszolgálni a győzelmekkel a szimpatizánsainkat, ha az nem is látványos játékkal történik meg.  Együtt örülnek és együtt sírnak velünk és ezért hálásnak kell lennünk!

 

A szombati találkozón mindent oda kell tennünk, bele kell adnunk apait-anyait és győznünk kell. Ehhez kell a csapat és a szurkoló is. Ellenfelünk jól erősített és agresszíven és ponterősen játszik, ezt megmutatták az alapszakasz végén is. Nekünk centerposzton lehet esélyünk. Darling visszatérésével pedig mezőnyposzton is nagyobb a rotációnk. 

 

Tehát győzelemre fel!

 

 

Zalakerámia ZTE KK – MAFC
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok 18.00
JV: Kapitány G., Praksch P., Kulcsár T. (Forrai)

 

 

2015. március 27. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás