Nyári edzőtábor, sok meglepetéssel

Klubunk az elmúlt héten a legkisebbeknek szervezett nyári edzőtábort, ami természetesen a kosárlabdáról szól, de jó csapatépítő ereje is van. Utánpótlásban dolgozó edzőink az edzésgyakorlatok mellett a gyerekek kikapcsolódására, élményszerzésére is gondoltak. 

galéria a képre kattintva

Az edzőtárborban az előkészítő korosztály fiataljainak szerveztünk tábort, melyen 39 gyermek vett részt. Napi két edzés mellett, az ebéd utáni időszakban különböző programokon vettek részt a kosaras palánták, így hallgattak előadást a biztonságos közlekedésről, az internet veszélyeiről, ellátogattak a városi uszoda strandjára is. A kosárlabda alapjainak elsajátítása mellett ügyességi játékokban is összemérték tudásukat a gyerekek.

Csütörtökön Tompa Gábor Kornél, a Kvártélyház Szabadtéri Színház alapítója és ügyvezető igazgatója látta vendégül kis csapatunkat. A látogatás során a fiatalok megismerkedhettek a Meseautó című darab díszleteivel. Vendéglátónknak egy Petőfi Sándor verssel, az Anyám tyúkjával kedveskedtünk, melyet a gyerekek együtt szavaltak. 

Pénteken a délutáni foglalkozáson részt vett, a gyerekek nagy örömére az U19-es világbajnokságról hazatérő Csuti Kornél, és felnőtt csapatunk tagja Simó Bence is. A közös játékba edzőink és köztük Heinrich Róbert is becsatlakozott. 

2023. július 10. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás