Nyári szünet - II. rész

Múlt hét végén hivatalosan is véget értek a közös edzések, mindenki elkezdte nyári szabiját a Zalakerámia ZTE KK játékosai közül, ám mint beszámolóinkból kiderül – senki nem áll(hatot)t le a munkával.

Nyári körképünk záró felvonásában további 4 játékost faggatunk az eddigi és előttük álló munkáról és vakációról.

 

 

Balcsi és korai kezdés

 

Velkey János az U20-as EB-t lovaglóizomhúzódás miatt kénytelen volt kihagyni, így Egerszegen készülhetett a szezon után is.

 

- Itthon töltöm most főként a nyarat, persze a sportolással itt se állok le, hiszen abból sose elég, de örülök, hogy most a családommal lehetek, és velük töltődhetem fel. Mivel 8-an vagyunk, így a teljesen „fullos” család csak három napot tud együtt tölteni, de igyekszünk kihasználni annak minden másodpercét! A zalaegerszegi barátnőmmel (aki egyébként minden hazai mérkőzésen megtalálható) fogok menni még nyár folyamán a Balatonra is, nagy örömmel tölt el, hogy vele nyaralhatok! Úgy tervezem, hogy a nyáron már elkezdett munkát folytatom a felkészülés hivatalos startja előtt 1-2 héttel, ugyanis jövőre szeretnék egy szinttel feljebb lépni és már akár meghatározó játékos lenni.

HAJRÁ ZTE!

 

 

 

Minden az új jövevény körül

 

Gáspár Dávid, a ZTE hátvédje és "korelnöke":

 

- Igazából kislányom, Bogi tölti ki a mindennapjainkat, aki nagyon sok örömöt okoz. Kb. egy hónapja Szolnokon, a nagyszülőknél vagyunk, akik kiélvezik az unokájuk minden rezdülését. Az egyéni edzéseken túl voltunk még 3 barátunk lagziján, horgászom, és minden nap nagyokat sétálunk Szolnok belvárosában.

 

 

Edzés egész nyáron

 

Czinger Zoltán, a ZTE-hez 1+1 évre aláíró 21 éves center:

 

- Egészen múlt péntekig Zalaegerszegen voltam és minden hétköznap edzettünk. Én az edzések között gyerekekkel foglalkoztam az XXL sport és élmény táborában és voltam egy kosártáborban, ahol szintén a gyerekeknek mutattam be a feladatokat, gyakorlatokat, vagy épp csináltam velük együtt mindent. Az elmúlt hétvégén jöttem haza, itthon végzem el az előre összeállított edzésterv alapján a munkát, valószínűleg több hetet itthon tudok így tölteni a családommal. Egy családi nyaralás van még kilátásban, amit nagyon várok, de természetesen edzeni a nyaralás alatt is fogok.

 

 

Nyár a térd jegyében

 

Kerkai Ákos, aki a szezon utolsó hónapjában sérülés miatt volt kénytelen kihagyni az edzéseket és meccseket:

 

- A nyaram eddig a terdműtétem utáni rehabilitációval és a kosáredzésekkel telt, amiket július 11-én fejeztük be. Eddig a szabadidőmben főleg a foci-vb meccseit néztem. Lesz most egy pár hét szünet, amikor pár napra el tudok menni nyaralni, de utána is folytatom az edzéseket, hogy a felkészülés kezdetére tökéletes állapotban legyen a térdem.

 

 

 

 

 

 

Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám

 

 

 

 

 

 

Megosztás