Nyerni szeretnénk a Vasas ellen

A második fordulóból elhalasztott mérkőzést pótol ma csapatunk a fővárosban a Vasas vendégeként. A pénteki Falco elleni győzelem igazi csapatmunka volt és erre az egységre és koncentrációra lenne szükség a mai bajnokin is. A Vasas egyenlőre egy győzelmet gyűjtött, de ez megtévesztő, hiszen több nagy csapattal is partiban voltak és csak minimális vereségeket szenvedtek. A két gárda a felkészülés során háromszor is találkozott így valamelyest ismerik egymás játékát, mentalitását a csapatok. Természetesen ez a bajnoki azért más lesz és Bencze Tamás is győzelmet vár a csapatától:

- Mindenképp nyerni szeretnénk, de nem számítok könnyű mérkőzésre. A fővárosiak szervezetten játszanak és képesek a jó játékra. A Falco elleni fantasztikus győzelem elég erőt és energiát adott a csapatnak, hogy a következő akadályokat is átugorja. Úgy érzem, megvannak a megfelelő taktikai elemeink, hogy a hazaiak gyenge pontjait megtalálva győzelemmel térhessünk haza, de ezt nem lesz egyszerű megszerezni. 

Drungilas kapott a combjára egy medvepuszit, de a litván játékos mindenképpen ott lesz a parketten a Sport 21 csarnokban 18 órakor kezdődő találkozón. A mérkőzést a Pálla Z., Benczur T., Goda L. (Dr. Gincsai) bírói hármas dirigálja majd és a zalasport.hu élőben közvetíti. 

2016. december 6. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás