Örökrangadó - ezúttal Körmenden

Minden szurkolónak megvan a maga Körmend –ZTE, ZTE –Körmend mérkőzésekhez tartozó emléke, élménye. Kinek ne jutna eszébe az ominózus 90-es bajnoki döntő, ahol Körmenden sikerült háromszor nyerni és bajnoknak lenni,  1988 után másodszor. De akár a tavalyi szezont is nézhetjük, ahol két hazai találkozónkon méretes verésben részesítettük a piros feketéket. 

 

Ez a múlt. A jelen kicsit bonyolultabb. 

 

Az utóbbi időben sajnos mindig azzal kell kezdeni, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben. A sérülések folyamatosan hátráltatják a gördülékeny munkavégzést. Lekli, Healy, Gáspár és most Darling sérülése minden csapatnak nehézséget okozna. 

 

De felül kell emelkedni a negatív szérián, azon hogy rossz periódusban vagyunk. 

 

A Körmend elleni mérkőzés mindig más. Itt minden megtörténhet. 
Természetesen  a mérkőzésen, a jó formában lévő, Déri edzővel utóbbi három mérkőzését megnyerő vasiak az esélyesek. De minden játékosunk tudja és a héten erre készült mindenki, hogy Körmenden mindent bele kell adni, 

 

Új csarnok, de a régi hangulat várja majd a fiúkat. Reméljük minél több szurkolónk elkíséri majd a fiúkat, a nehéz helyzet ellenére is kitartva együttesünk mellett és hangjukkal betöltik majd az új körmendi csarnokot, a Szentélyt!


 

EGIS Körmend - Zalakerámia ZTE KK

Körmend, Szentély Sportcsarnok

2015. január 22. 18.00( DunaWorld)

Jv: Benczur T., Boros T., Tõzsér D. (Valovics dr.)

 

2015. január 22. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás