Örökrangadó 3.0

Az idei szezonban harmadszor feszül egymásnak a két szomszédvár csapata a Körmend és a ZTE. Az alapszakaszban sikerült oda-vissza legyőznünk őket. A felsőházi rájátszásban, szerdán remek második félidőnknek köszönhetően fontos győzelmet arattunk a Paks ellen. Ebben a szakaszban minden győzelemnek súlya van, főleg az idegenbeli sikereknek. Bencze Tamás szerint csapatunk készen áll az újabb örökrangadóra:
-Ez egy más mérkőzés lesz, mint az alapszakaszbeli. A hazaiak jó formában vannak és otthon, fanatikus közönségük által hajtva mindenre képesek. Nem ijedünk meg tőlük és mindent megteszünk az újabb sikerért. 

A vezetőedző elárulta, hogy felkészültek a Körmend játékából és reméli, hogy a Paks elleni második félidei arcát mutatja majd a ZTE. Elmondása szerint szoros meccsre számítunk, ahol a védekezés lehet a siker egyik kulcsa. Sajnos csapatkapitányunknak, Gáspár Dávidnak műteni kell a térdét, így számára a szezon feltehetően véget ért. A maródiak listáját erősíti még Fekete Viktor is. 

Telt házra és remek hangulatra van kilátás tehát szombaton 18 órától a körmendi sportcsarnokban. Szurkolóink támogatásával reméljük, újra mi örülhetünk! A találkozót Pálla Z., Farkas G., Kulcsár T. (Faidt M.) bírói hármas dirigálja majd. A mérkőzést a Zalasport.hu élőben közvetíti. 

2016. április 1. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás