Rangadóval kezdjük a középszakaszt

Az idei szezon rájátszás előtti utolsó szakaszát kezdi meg csapatunk a középszakasz felsőházában. Mindjárt az első mérkőzésen egy rangadó vár a fiúkra az örök rivális Körmend ellen. Szurkoló és játékos is fokozott izgalommal várja az ilyen összecsapásokat. Bencze Tamás vezetőedzőnk sok ilyen csatát megélt:

-  Egy Körmend-ZTE mérkőzésnek mindig különleges az atmoszférája. Aki nem volt ilyen mérkőzésen az nem tudhatja milyen érzés. A mostani összecsapásra is felkészültünk, habár tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesei a találkozónak. A Körmend hazai pályán extra támadójátékot tud bemutatni, mi azon leszünk, hogy ezt megakadályozzuk, és kevés ponton tartsuk ellenfelünket. 

Vezetőedzőnk elmondta, hogy a csapat elmúlt fordulókban mutatott védekezésére lehet alapozni és reméli a szurkolók támogatásával éles meccset tudunk játszani Körmenden. A középszakasz céljairól csak annyit árult el a szakvezető, hogy szeretné, ha pályaelőnnyel fordulhatnánk a rájátszásra. Ehhez nem csak hazai pályán, de idegenben is bravúrra lesz szüksége a csapatnak. 

A 18 órakor kezdődő mérkőzést a Kapitány Gellért, Győrffy Pál, Praksch Péter (Hartyáni Zsolt) bírói hármas vezeti. 

Akinek nem sikerült jegyet vásárolni a rangadóra, azok se csüggedjenek, a Zalasport.hu élőben közvetíti a mérkőzést. 

2017. április 2. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás