Remek hangulat várható a Szentélyben

Nagy a készülődés a szombati Körmend-ZTE örökrangadóra, amely a két csapat első összecsapása lesz az idei szezonban. Stárics Kornél ügyvezetőnk tájékoztatása szerint a csütörtöki reggeli órákban több mint 100 jegy került értékesítésre szurkolóink között. Ezzel a kedden és szerdán eladott jegyekkel együtt minden belépő gazdára talált. Így legalább 230 zalai szurkoló hangja és szurkolása segítheti a csapatunkat. 

Igazi kosárlabda csemegével folytatódik tehát az idei pontvadászat. A Teo Cizmic által dirigált vasiak egy idegenbeli és egy hazai győzelemmel állnak veretlenül a bajnokságban. A vendéglátónknál szinte az egész légiós kontingens kicserélődött, az állandóságot Petty jelenti a magyar mag mellett. A Körmend kedden a nemzetközi kupában szerepelt Párizsban, ahol elszenvedte idei első vereségét.

Bencze Tamásnak nem lesz könnyű dolga, mivel csapatunk a két hazai bajnokin nem a legjobb arcát mutatta. A jó játékkal tehát adósak még a kék-fehérek. 

-A játékosokkal és nyílván azokkal, akik a tavalyi évben nem voltak itt, beszélgettünk a héten, milyen jelentőséggel bír ez a találkozó és nem csak az eredmény miatt, hanem a két klub presztízse és a szurkolói miatt is. Abban bízom, hogy amit a Szeged ellen csináltunk az még egyszer nem fordul elő. Koncentrációban remélem erősebbek leszünk és taktikailag is.

Vezetőedzőnk elmondta továbbá, hogy egy atletikus, gyors kosárlabdát játszó Körmenddel játszunk szombaton. Ha mi felelőtlenek leszünk és felelőtlen vállalásaink lesznek, akkor azt büntetni fogják a hazaiak. Emellett a vezetőedző optimista a mérkőzéssel kapcsolatban. 

-A tavalyi év emlékeivel utazunk Körmendre. Nyílván ez egy teljesen más mérkőzés lesz, mint ahogy a mi csapatunk is változott, mind a játékos állományunkban, mind a játékunkban. De biztos vagyok abban, ha a héten megbeszélteket és a gyakoroltakat jó százalékban megcsináljuk, akkor egy szoros meccset tudunk ellenfelünkkel játszani, ahol akár nyerhetünk is. 

Egis Körmend - Zalakerámia ZTE KK        
Körmend, október 29. 18:00      
Jv: Benczur Tamás, Söjtöry Tamás, Balog György (Szabó György)

Sportszerű szurkolást kérünk minden kedves szurkolónktól! 

Hajrá ZTE!

2016. október 28. Zalakerámia ZTE KK 

 

 

Megosztás