Revansot vennénk a Szolnokon a hazai vereségért

A középszakasz második körében a Falco ellen győzelemmel rajtoló Szolnoki Olaj KK csapatát fogadjuk. A csütörtöki bajnokin szeretnénk revansot venni a bajnokon, hiszen míg idegenben legyőztük őket, hazai pályán kikaptunk tőlük. Az első fordulóban megmutattuk a Körmend ellen, hogy mire vagyunk képesek. Bencze Tamás vezetőedzőnk is a harmadik negyedhez hasonló játékot vár a fiúktól:

-Egy másik stílusú csapattal találkozunk, mint az első fordulóban. Nagyon erős kerettel rendelkezik a Szolnok és szinte minden játékosa képes távolról is betalálni. Kulcsfontosságú lesz ellenük a csapatvédekezésünk, és hogy miként tudjuk megállítani a kulcsjátékosaikat, köztük például Vojvodát. Ha úgy tudunk játszani, mint a harmadik negyedben Körmenden, akkor bárkire veszélyesek lehetünk, és bárki ellen nyerhetünk. Ha pályaelőnyt szeretnénk a rájátszásra, akkor nyernünk kell a Szolnok ellen. 

Vezetőedzőnk elmondta, hogy Benke Szilárd a Körmend ellen kapott a combjára egy medve puszit és ezért a héten még nem edzett, de csütörtökön ott lesz a parketten a társaival. 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Papp Péter, Söjtöry Tamás., Minár László. (dr. Páli Kálmán). A találkozót a M4 csatorna követi, de reményeink szerint a hétközi időpont ellenére sikerül megtöltenünk a csarnokot és a szurkolóink adta plusz energiával legyőzzük a Szolnokot!

2017. április 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás