Simple All-Star Gála 2015

A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ ad otthont november 28-án az idei Simple All-Star Gálának. A magyar kosárlabdasport népszerű eseményére ezúttal is a szurkolók állítják össze a kezdőcsapatokat: a férfi A-csoport alapszakaszában résztvevő együttesek játékosaira október 26-tól november 22-én éjfélig lehet szavazni az esemény hivatalos internetes oldalán: http://allstar.kosarsport.hu/ -n.

 

Hogy melyik két-két szakvezető irányítja a keleti, valamint a nyugati csapatot, majd csak a november 21-én befejeződő forduló után derül ki, hiszen a hagyományoknak megfelelően a bajnokságban a gála előtt legjobban álló két-két csapat edzői ülhetnek le a kispadra.

 

 Idén már mobiltelefon felmutatásával, a jegy nyomtatása nélkül is beléphetnek a gálára látogatók. Az ingyenes Simple alkalmazásban vásárolt, kedvezményes belépők a legjobb helyekre szólnak, ráadásul a gyors sor is igénybe vehető velük.

 

 Jegyek a Simple mobil alkalmazással 1900 Ft-ért kaphatók, a tex.hu-n keresztül 2.500 Ft-os áron vásárolhatók meg 2015. október 26-án, hétfőn 12:00 órától. 

 

Esemény: Simple All-Star Gála
 Időpont: 2015.11.28. 20:15 
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ 

 

További információ és szavazás: http://allstar.kosarsport.hu/

 

2015. november 04. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás