Simple All-Star Kosárlabda Gála zalaegerszegi szereplőkkel

A SYMA Rendezvényközpont lesz a helyszíne a ma délután rendezendő 2015. évi Simple All-Star Kosárlabda Gálának.  A hagyományos kosárünnep névadó támogatója az OTP Mobil új alkalmazása a Simple. A gála csapatainak kezdőötösét idén is a közönség szavazhatta meg, a kereteket a Kelet illetve Nyugat válogatottjának szakvezetői egészítették ki. A szervezők ebben az évben is látványos gálaelemekkel és fellépőkkel készülnek, ezzel is emelve az esemény rangját és megadva a csapatoknak és a szurkolóknak a valódi gála hangulatot.

 

A gálára három Zalakerámia ZTE KK játékos is meghívást kapott: Kerpel-Fronius Balázs, Mohácsi Máté, Kis Attila Raul. Közülük „Kerpi” a Nyugat csapatába kapott meghívást: 

 

Mit jelent ez számodra, bír -e valamilyen üzenettel? Vettél-e már részt ilyen gálán?

-Tavaly vettem már részt, akkor kelet csapatába sikerült bekerülnöm,illetve régebben az előmérkőzést játszottuk az u18-s válogatottal. Nagyon nagy megtiszteltetésnek tartom, nagyon jólesik és természetesen örülök a szavazatoknak. Számomra ez tavaly is egy plusz lökést adott a munkához a bajnokság további részére. 

 

Milyen súllyal bír egy ilyen esemény a honi kosárlabdázásban? Ez a csapat elismerése is?

-Igen, természetesen a csapat sikere is, sokat köszönhetek a társaimnak, akik közül sokan megérdemelték még a szavazatokat. Az ilyen gálát én próbálom egy kis kikapcsolódásnak felfogni, ahol természetesen nyerni szeretnék, de mindenki tudja, hogy a szórakoztatás a cél, mindenki erre helyezi a hangsúlyt. Mivel Pesten nőttem fel,  tudom milyen érzés a  fővárosi kosarasoknak egy ilyen gála, ahol testközelből láthatják azokat a játékosokat, akiket a legtöbbször csak tv-ben. Emlékszem ez nekem nagy élmény volt, szeretnék, szeretnénk nekik, illetve a vidékről fellátogató szurkolóknak maradandó élményt nyújtani.

 

Miben látod a ZTE eddigi sikereinek a titkát?

-A ZTE titka idén az, hogy jó társaság jött össze, tudunk küzdeni egymásért. Hiszünk abban, hogy sikeresek lehetünk, bízunk egymásban és mindenki kezdi megtalálni a helyét a csapatban. Ehhez egy jó edző Bencze Tamás is kell természetesen . 

 

A másik két játékosunk közül Mohácsi Máté a  gálamérkőzés szünetében B33  All-Star bemutató mérkőzésen jut szerephez a Nyugat válogatottjában. A Rookie Game-en a  kosárlabda sportág utánpótlása is bemutatkozik, ahol az egyetemisták válogatottja méri össze tudását az U20-as férfi válogatottal (ez a program egyébként felkészülési mérkőzés is az U20-as csapatnak). Az U20-as keretben ott lesz harmadik játékosunk Kis Attila Raul is. 

Program:
16:30    Kapunyitás
17:00    Rookie Game: U20 férfi válogatott – Egyetemi válogatott
17:45    Rookie Game félidejében Speciális Olimpikonok kosárlabda bemutató gála mérkőzése
18:50    Kerekes Székes Kosárlabda Kelet-Nyugat Gálamérkőzés
19:50    Felvezető Show
20:15    Kelet – Nyugat All Star Gálamérkőzés


Kiegészítő programok a főmérkőzés szüneteiben:
- Molten „Generációk csatája” Shooting Stars dobóverseny
- férfi B33 Kelet-Nyugat mérkőzés
- Zsákoló show

 

Örömteli a klub számára , hogy mindfelnőtt szinten mind a fiatalok terén képviselhetjük városunkat. 

 

Hajrá fiúk! Hajrá ZTE!

Megosztás