Sok sikert Velkey János!

Velkey János ügynökén keresztül kérte Klubunktól szerződésének felbontását. A hír váratlanul érte Klubunkat, viszont a szakmai stáb és a vezetés sem szeretett volna akadályokat gördíteni János pályafutásában.

Velkey János 2013/2014-es szezontól szolgálta Klubunkat. Egy megbízható játékosról volt szó, aki váratlan megmozdulásaival mindig fel tudta magára hívni a figyelmet. János és a Klub között mindvégig korrekt kapcsolat volt. Klubunk nevében Stárics Kornél ügyvezető a következőket mondta el:

„Velkey János ügynöke a múlt hét végén közölte velünk, hogy szeretnék Jani szerződését felbontani, mivel a B csoportban szeretné folytatni pályafutását. Megmondom őszintén nagyon váratlanul ért a megkeresés… Ezek után a szakmai stáb megvitatta az ügyet és próbáltunk mihamarabb közös álláspontot kialakítani. Ha valaki máshol képzeli el jövőjét, ott mi nem szeretnénk akadályokat felállítani. Jani kicsivel több, mint három évet töltött el zalai színekben, ami alatt megkedvelték szurkolóink. A következő Kaposvár elleni mérkőzésen már nem fog pályára lépni, az utolsó mérkőzését a Kecskemét ellen játszotta. Személy szerint remélem, hogy ezzel Jani jó döntést hozott, és egyben további sportsikereket kívánunk neki!

Köszönünk mindent Velkey Jani!”

 

2016. november 14. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás