Sopronra hangolva

Szombaton este, a 7. fordulóban a  Soproni Sördögök csapatát látjuk vendégül. Ezen a találkozón debütál csapatunk hét elején kinevezett új vezetőedzője Milos Sporar, vagy becenevén „Miki”. 

A felkészülés szempontjából nem volt túl hosszú az idő. De a fiatal szlovén edző nagy erővel vetette bele magát a munkába. Heinrich Róberttel együtt,  sorra vették végig a mérkőzéseket és a játékosokat egyénileg is elemezték. A videók és az edzésen látott teljesítmények alapján alakította ki a  taktikai elemeket a Sopron ellen. Milos Sporar a bemutatkozásában is hangsúlyozta, az ő játék- filozófiája teljesen más, mint az előző edzőé volt. Az is kiderült, hogy szereti a sokpasszos játékot és a kemény védekezést. Erre készültek a  fiúkkal a héten. A mérkőzésről csak annyit mondott, hogy nehéz helyzetben van az idő rövidsége miatt. Az első benyomásai jók a fiúkról és elégedett volt a munkájukkal. Azt várja tőlük, hogy szívüket-lelküket kitegyék a Sopron ellen és bizonyítsák be hogy többre képesek.Ehhez kéri a  szurkolók támogatását és bíztatását. 

 

Sajnos, ahogy korábban megírtuk Lekli Józsefre hosszabb kihagyás vár. Kerkai Ákos is a maródiak sorát erősíti, valamint E.J Kusnyer talpsérülése sem abban az ütemben javul, ahogy azt szeretnék. Emellett Gáspár Dávid megfázással küszködött a héten és csak a mérkőzés napján derül ki, mennyire tud társainak segíteni. Amit ígérni tud „Miki”, az egy harcos és megalkuvást nem tűrő csapat. Az, hogy ez mire lesz elég, nem lehet tudni. Az ellenfelünk, aki 10 hellyel előz meg bennünket, egységes csapat benyomását kelti, remek egyéni játékosokkal.

 

A mérkőzésre jegyeket elővételben a szokásos helyen, azaz Egerszeg Pontban lehet venni. A pénztárak 16:00-kor nyitnak, ugyanis a ZTE NKK a mérkőzésünk előtt lép pályára a Győr ellen(férfi meccsre vásárolt jeggyel azt az összecsapást is meg lehet tekinteni, női bérlettel a női meccs félidejéig lehet belépni). A vendég pénztár 18 órától nyit.

 

Zalakerámia ZTE KK  - Soproni Sördögök        
Városi Sportcsarnok, 19:00      
Játékvezetők: Györffy Pál Attila,  Gál János,  Rácz Zsolt,  (Farkas János)      

 

2014. november 14. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás