Sorsdöntő mérkőzéshez érkeztünk

A Körmend elleni negyeddöntős párharc negyedik mérkőzése következik. A harmadik találkozó második felében érvényesült a hazaiak akarata és magabiztosan győzték le csapatunkat. A ma esti mérkőzésen élet-halál harcot kell vívni a fiúknak, hogy kiharcolhassák az ötödik mérkőzés lehetőségét, ellenkező esetben a Körmend jut tovább az elődöntőbe. 
Bencze Tamásnak nincs könnyű dolga, mivel szinte két nap alatt kellett kitalálni a megfelelő taktikát, ami győzelemre vezetheti csapatunkat:

-A vasiak hárompontos dobásainak védésére készültünk, közben nagy tereket hagytunk nekik középen és sokat hibáztunk védekezésben is. Szeretnénk egy nagyon kemény és szoros védekezéssel megakadályozni a körmendi könnyű kosárszerzést és kiharcolni a győzelmet. 

Ebben az időszakban nem maradnak el a kisebb nagyobb sérülések sem. A vezetőedző a harmadik mérkőzés után is elmondta, hogy többen sérülten, saját felelősségre vállalták a mérkőzést. Ez nem lesz másként ma sem, de ilyenkor már az akarat dominál és a csapat foggal-körömmel fog küzdeni a sikerért. 

A mérkőzés 19 órakor kezdődik és a Cziffra, Benczur, Söjtöry (Páli) bírói hármas dirigálja majd a találkozót. 

A Díszt téren lévő Kvártélyház Jegyirodában 15 óráig lehet belépőhöz jutni, majd 17 órától a Városi Sportcsarnok jegypénztárai is kinyitnak!

Szurkolóinktól sportszerű buzdítást kérünk, hiszen hatodik emberként sokat tudnak hozzátenni a fiúk teljesítményéhez!

Ünnepeljük győzelemmel a város napját!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2016. május 13. Zalakerámia ZTE KK 

 

 

Megosztás