Szavazz, tippelj, kérdezz, küldj képet!

Kaposváron egy hosszú veretlenségi sorozat szakadt meg. A záró negyedben még esélyünk volt a fordításra is. Sajnos a hazaiak jobban dobtak távolról és ez döntőnek bizonyult. Nincs megállás csütörtökön jön a Pécs és hazai pályán mindenképpen javítani kell. 

Szurkolóinknak továbbra is lehetőségük van megtippelni az aktuális mérkőzés eredményét.Ezen a héten 70 tipp érkezett és javarészt mindenki bízott a fiúkban és győzelmet jósolt. Egy valaki tippelt döntetlenre, és ketten gondolták úgy, hogy nem nyerünk és csak az arányt lőtték be pontatlanul. Így ezen a héten nem hirdethetünk nyertest, de már lehet szavazni a csütörtöki PVSK elleni bajnokira. A szavazatokat a mérkőzés kezdetéig adhatják le oldalunkon. A pontosan tippelő a Falco elleni bajnokira nyerhet egy páros belépőt. 

Vasárnap estig várjuk a szavazatokat a mérkőzés legjobbjára, aki szurkolók szerint sokat tett a tegnapi mérkőzésen a csapat eredményességéért. 

Elindult a edző válaszol című rovatunk is, melyben Bencze Tamástól lehet kérdezni a mérkőzéssel kapcsolatban, vagy ha bármilyen kérdése van a csapatról, akkor bátran tegyék fel. Itt is vasárnap estig várjuk a kérdéseket. 

És végül, ha készítettek valamilyen képet a szombati mérkőzés előtt, alatt, vagy után, akár a meccsről, játékosról, szurkolókról, vagy valamilyen érdekes dolgot láttak, akkor a ztekosargaleria@gmail.com email címre küldjék el nekünk és mi megosztjuk a látogatóinkkal. 

Szerkesszük együtt Csapatunk honlapját!

2016. január 31. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás