Szegeden sem lesz könnyebb

A második fordulóban vasárnap este a Naturtex-SZTE-Szedeák vendégeként lépünk pályára. A KTE elleni hazai bajnokit kár ecsetelni, hiszen, aki ott volt láthatta a hibákat, aki meg nem, annak nem kell a rosszra irányítani a figyelmét. Nem sikerült jól a kezdés, ebben a vezetőség, a játékosok és a szurkolók is egyetértenek. Bencze Tamástól érdeklődtünk, hogy telt a hét a csapatnál:

- Hétfőn videózással kezdtünk, hogy mindenki szembesülhessen azzal, hogy mit nem csinált a mérkőzésen. Elsődlegesen az volt a probléma, hogy a fiúk nem tartották be a taktikai utasításokat és ez egy széteső, pontatlan játékhoz és vereséghez vezetett. Elemeztük a Szeged játékát és felkészültünk belőlük. Előre vetíteném, hogy egy nagyon jó hazai pályát játszó csapattal találkozunk. Nagyon nehéz dolgunk lesz, még akkor is, ha betartják a fiúk, amit kérek tőlük. Természetesen szeretnénk mindent megtenni a sikerért. 

Bencze Tamás elárulta, ha a KTE-hez hasonló játékot mutat a csapat, akkor más eszközökhöz kell folyamodni a folytatásban. Radic bokája a hét elején kifordult, így csak a hétvégén edzett, de a játékára számít a vezetőedzőnk. 

A Szedeák győzelemmel indította az új idényt, méghozzá Debrecenben nyertek és nem mondunk újat azzal, hogy hazai pályán is győzni szeretnének. A találkozót vasárnap 18 órakor rendezik és a Papp Péter, Farkas Gábor, Radnóti Miklós (ell: Farkas János) bírói hármas dirigálja majd. Sajnos a Zalasport csapata egyéb kötelezettsége miatt nem tud elutazni Szegedre, így élő közvetítés nélkül maradunk az idegenbeli bajnokin. 

 Fotók: Bálizs Zsuzsa

2017. október 6. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás