Szegedet kellene bevennünk

A Szolnok elleni elveszett rangadó után újabb komoly megmérettetés vár a csapatra. A 17. fordulóban az idén remeklő Szeged vendégei leszünk. Nikola Lazic együttese egy remekül összerakott csapat, akik hazai pályán roppant veszélyesek. Bencze Tamás nem vár könnyű mérkőzést:

-Már csak azért sem, mert a centerük Suljovic kivállásával egy alacsonyabb szerkezetű, de mozgékonyabb csapat ellen kell játszanunk vasárnap. Természetesen ennek a játéknak is megvannak az ellenszerei, amiket szeretnénk alkalmazni. Ciric és Livov semlegesítése kulcsfontosságú lesz, de többen is képesek a jó játékra a szegedi csapatból, tehát mindenkire egyenrangúan kell figyelnünk. 

Csapatunkban a csütörtökön érkezett Jerrel Wright gyakorlatilag játszhat és érkezésével a palánk alatti játékunk erősödhet. Természetesen nyerni szeretnénk, mivel a tabellán eléggé összesűrűsödött a mezőny és egy győzelemmel, vagy vereséggel nagyot lehet lépni, de vissza is lehet esni a középmezőnybe. 

A találkozó 18 órakor kezdődik, február 5-én vasárnap, amelyet a Cziffra Csaba, Pozsonyi László, Balogh Gyula (Faidt Mihály) bírói hármas dirigál majd.

Fotó: Bálizs Zsuzsa 

2017. február 3. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás