Szeretnénk bevenni a bevehetetlen várat!

Szombaton este a tavalyi szezon ezüstérmeséhez, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatához látogatunk. A vasiak egyetlen hazai meccsüket hozták a Kaposvár ellen, valamint az elmúlt fordulóban nyertek Pakson. Előtte Sopronban és Szolnokon is kikaptak. A hét elején a FIBA Europe Cup H-csoportjában angol ellenfelet győztek le hazai pályán, tehát sikeres sorozat után fogadják csapatunkat. A sikeres sorozat ránk is igaz, mivel négy bajnokinkon is győztesen hagyhattuk el a parkettet, valamint hétfőn az Alpok-Adria Kupában sikerült megvernünk a Brno együttesét. 

Bencze Tamás és a csapat is nagyon készül a mérkőzésre, ami az előzőekhez képest még egy fokkal nehezebb lesz. A szurkolóink is nagyon várják az összecsapást, hiszen az előzetesen elküldött vendégjegyek mind elkeltek. A szervezők tájékoztatása szerint a helyszínen, a 18 órakor nyitó vendégpénztárban még 150 db jegy vár a szurkolóinkra. Az Aréna Savaria kapui 18.30-kor nyitnak.

Különleges egy ilyen rangadónak az atmoszférája, amit az elmúlt évben még Szombathelyen pattogtató Durázi Krisztofer nagyon jól tud. Fiatal játékosunk a több játékperc reményében is öltözött kék-fehérbe. Krisztofer nagyon szeretné legyőzni korábbi csapatát hazai pályáján, melyhez a várhatóan teltházas vendégszektor buzdítása is nagyon kellhet majd.

 

 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely- Zalakerámia ZTE KK mérkőzést a Cziffra Csaba, Söjtöry Tamás, Mészáros Balázs bírói hármas dirigálja majd. 

Megkérjük a szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatunkat. Az MKOSZ fegyelmi eljárás keretében vizsgálja, és szükség esetén szankcionálja a negatív szurkolói magatartást. Próbáljunk közösen tenni annak érdekében, hogy olyan szurkolói magatartás, amely a rombolja a kosárlabda sportág megítélését, ne nyerhessen teret.

Videó/fotó: Bálizs Zsuzsa

2018. október 26. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás