Szerszámsziget Kft.- Helyi erő a kosárlabda mellett

Klubunk számára fontos, hogy megnyerje a kosárlabda mellé a helyi vállalkozásokat, vállalkozókat. A vezetőségünk folyamatosan azon dolgozik, hogy a fiúk sikerei melléállítsa a helyi értékeket. Így sikerült megnyerni a Zalaegerszegen 2009 óta működő Szerszámsziget Kft. is. 

Néhány fontosabb infó a cégről:

- a vállalkozás elsődleges profilja a kereskedelem.

Forgalmazott termékeik: elektromos szerszámgépek, kézi szerszámok, munkavédelmi eszközök, hegesztő gépek, segédanyagok, purhabok, ragasztók, ablak beépítő szalagok, csiszoló anyagok, gyémánt tárcsák, állványok, áramfejlesztők, kompresszorok, láncfűrészek, fűnyírók, bozótvágók. 

Tevékenységük messze túlmutat azon, hogy csupán lakossági és kisvállalkozói igényeket elégítsen ki.

-Kiemelt figyelmet fordítunk az ipari tevékenységet végző cégekkel történő folyamatos kapcsolattartásra is, melynek során a különféle felhasználói elvárásoknak megfelelően tudjuk a felmerülő igényeket naprakészen kielégíteni- tájékoztatott Papp Gábor ügyvezető. 

Természetesen a webáruházak térhódításának a Szerszámsziget Kft. sem állhatott az útjába, így létrehozták a saját webshopjukat. Itt közel 2000 termék közül lehet válogatni.

Webshop : www.szerszamsziget.hu

Üzletünk címe: Zalaegerszeg, Zrínyi M. út 93.

- Ismét egy újabb helyi vállalattal sikerült a 2016/2017-es szezonra szóló reklámszerződést kötni. Papp Gábor ügyvezető úr évek óta lelkes szurkolója kosárlabdacsapatunknak, ezért örömmel fogadta megkeresésünket. Úgy gondolom elismerésre  méltó dolog az, ha valaki ilyen fiatalon egy sikeres céget tud vezetni és működtetni. Továbbá jó látni azt is, ha egy zalai cég megjelenik akár a sport akár a kultúra fellendítésében. Klubunknak szüksége van az ilyen helyi vállalati erő támogatására közös sikereink véghezviteléhez – mondta Stárics Kornél klubunk ügyvezetője. 

2016. október 12. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás