Szezonzáró buli ZTE KK Kft-nél!

A Zalakerámia ZTE férfi felnőtt csapatának már rég véget ért a 2013/2014-es szezon, azonban az utánpótlás csapatok még két héttel ezelőtt is komoly megmérettetésen vettek részt. Leginkább ez volt az oka, hogy a Klub szezonzáró buliját csak e hét hétfőjén tartotta meg.

 

Az irodában dolgozók nagyon készültek, hogy ez a nap mindenki számára emlékezetes maradjon. Hétfőn az utolsó eligazítás után, indult a főzés. Kis Attila kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy elkészítse a legfinomabb gulyáslevest, s hogy biztosan sikerrel járjon, a Klub ügyvezetője Podlovics Péter vállalta magára a megfelelő húsáru beszerzésének komoly feladatát. Ezúton is köszönet a Tóth-Hús Kft-nek, hogy segített neki ebben.

 

A délutáni edzés előtt mi más lehetett volna a bemelegítés a még edzésre járó fiataloknak, mint a krumpli, sárgarépa, hagyma pucolása. Sírtak is eleget, máig nem tudni, hogy a hagyma vagy az edzés miatt – bár ez alkalommal talán Raúl Jimenez edző sem volt velük olyan szigorú. Délután öt órára sok-sok kosárlabdázó gyermek szállta meg a pályát. Fél hat tájban kezdődött a program, rövid köszöntő után sorversenyekkel.

 

Hat csapatban, korosztályukat tekintve vegyesen álltak rajthoz a játékos kedvű fiatalok és idősebbek. Minden csapatban volt előkészítős, gyermek, kenguru, serdülő, junior játékos és néhány bátor felnőtt, akik mindent megtettek a csapatuk sikeréért

A feladatok talán nem mindig voltak egyszerűek, de mindenki sikerrel vette az akadályt, akár labdavezetésről volt szó, akár ping-pong ütőn kellett a kislabdát egyensúlyozni vagy rákjárásban labdával közlekedni, de még az „öltözős” feladat – egy-egy felnőtt méretű meznadrágot és meztrikót kellett a csapat minden tagjának magára öltenie – sem okozott gondot még a legkisebbeknek sem, bár néhány nadrág "elveszett" futás közben.

 

 

A sorversenyt egy rövid teszt zárta, majd kötélhúzásra került sor. Láthatóan mindenki jól szórakozott. 

Az eredményhirdetésig ismét lehetőség nyílt a kosarazásra. Volt aki, palánkra dobott, volt aki extra továbbképzésért áll sorba Raúl Jimeneznél, aki folyamatosan a gyerekek között volt.  

 

 

A szomjoltásról a Zalavíz Zrt. gondoskodott, s nemcsak egy lajtoskocsi vizzel, de ajándékokkal is  támogatta a rendezvényt. A Klub jóvoltából pedig a program valamennyi résztvevője egy-egy logóval ellátott kulcstartóval gazdagodott,   amire szeptembertől akár a sportigazolványt vagy a következő szezonra szóló bérletet is fel lehet majd akasztani.

 

 

 Az eredményhirdetés után került sor a kiemelt játékosok köszöntésére:

 

Léránt Kornél, Papp Patrik, Baranyai Bende, Salamon Bálint, Szabó Milán, Kovács Bertalan, Makkos Dávid, Némethy Barna, Vass Csongor, Mészáros Ádám, Kis Raul, Olasz Ádám, Nagy Botond, Varga Roland, Németh Márk, Novák Bence, Czeigli Ádám, Gáspár Zsombor, Kovács Benedek, Kovács Kristóf vehetett át az ügyvezető igazgatótól egy-egy oklevelet és könyvet kiemelkedő sportmunkájáért.

 

 

   Mire vége lett az eredményhirdetésnek már mindenki nagyon éhes volt, hosszú sor kígyózott Kis Attila és a gulyással teli üst felé, a ZALACO Zrt-nek hála pedig a desszert sem maradt el, sajtos, sós ropogtatnivaló és kakaós csiga is az asztalra került.

 

 

 

 

 

 

Ahogy azt az ügyvezető már több fórumon elmondta a Klub célja, hogy olyan értékközösség legyen, ahol barátokat, "családot", tanárt, segítőt lehet találni, amely az egészséges életmódra, a küzdelemre, a győzelem örömének feldolgozására, vagy a vereség elviselésére is megtanít, amely segít megtalálni a helyes utat a sport és az élet más területén is. Összességében elmondható, hogy ez a nagyszerű közösségi program jó alap a kitűzött cél elérése felé.

 

fotó: Bálizs Zsuzsa, Podlovics Péter

Kovács Judit

Megosztás