Szolnokra utazunk

A cím írásakor két gondolat járt a fejünkben. Egyrészt a középszakasz következő körében a címvédő Szolnokhoz utazunk. Másrészről győzni szeretnénk a Tisza-partján, azaz utazunk a Szolnokra. A Körmend elleni csütörtöki győzelem erőt adhat a fiúknak a folytatáshoz. Bencze Tamás ezúttal is reálisan látja az esélyeket:

- Nem mi vagyunk a favoritok Szolnokon, de bebizonyítottuk, hogy miként lehet idegenben is sikert elérni. Vendéglátónk stílusa jobban fekszik nekünk, mint a brusztolós Körmendé, vagy a Szombathelyé. Meg van a receptünk a győzelemre és remélem lesz lehetőségünk élni vele. Itt már nincsen könnyű mérkőzés és maximálisan kell koncentrálnunk, mert hazai pályán a Szolnok sokkal jobban dob, mint idegenben. 

Mindkét csapatnak fontos lesz ez a találkozó, mivel a pályaelőnyt szeretnék megszerezni a középszakasz végére, amiből ezzel a találkozóval együtt három mérkőzés van hátra. 

A mérkőzés vasárnap 19 órakor kezdődik és a Benczur Tamás, Győrffy Pál Attila, Hegedűs Tibor (dr. Gencsev Plámen) bírói hármas fújja majd a sípot. 

2017. április 22. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás