Szurkolói ankét: jó a zalai a háznál!

Egy szurkolói ankét rengeteg célt szolgál. A legfőbb célja az, hogy a csapat szimpatizánsai, szurkolói ne csak a honlapról, vagy a közösségi portálról tájékozódjanak, hanem személyesen is találkozzanak a vezetőkkel és a játékosokkal. 

 

Csütörtök este, egy szokatlan időpontban fogadtuk baráti beszélgetésre a szurkolókat. Jelen voltak Dr. Gyimesi Endre a klub társadalmi elnöke, Bodrogi Csaba sportigazgató, Bencze Tamás vezetőedző, Kámán Tamás másodedző és a játékosok- Gáspár Dávid csapatkapitány, Kerpel-Fronius Balázs és a rutinos Djordje Pantelic. Stárics Kornél ügyvezető betegség miatt hiányzott a rendezvényről. 

 

Bevezetésként Gyimesi Endre foglalta össze a klub céljait, lehetőségeit és terveit, majd Bencze Tamásnak adta tovább a szót, aki a szakmai munkáról beszélt. Bodrogi Csaba az utánpótlás kérdéskörében tájékoztatta a jelenlévőket, majd a játékosok is bemutatásra kerültek. 

 

 

Ami az új ügyvezető és a vezetőedző, a társadalmi elnökség felállítása óta körvonalazódik, hogy erősíteni kell a csapat körül az egerszegi kötődést. Ez eddig a szakmai stábban valósult meg, habár elhangzott – szurkolók is kérdezték-, hogy Tóth Ádám, Tóth Péter, Baki Gergő vissza hozataláról is voltak elképzelések. 

 

A szurkolókat a játékos kiválasztás – miért nem tartottuk meg Stefan Feketét például? - , a klub anyagi stabilitása, a sportcsarnok fejlesztése , valamint az előttünk álló szezon is érdekelte egy-egy kérdés erejéig. Válaszként ezekre a kérdésekre elhangzott, hogy tudatos és megfontolt gazdálkodás mellett építkezik a klub, annak ellenére, hogy erősen rendezetlen viszonyok uralkodtak a költségvetést illetően. A legfontosabb volt a tiszta lap megteremtése, ami Gyimesi Endre szerint jól halad és előre láthatólag decemberben már rend uralkodhat a kiadásokat és a bevételeket illetően a klubnál. A jelszó továbbra is előre lépni az előző évekhez képest!

 

 

Bencze Tamás a légiósokról elárulta, hogy árban megfelelőek volta a klub számára és kiegészülve a fiatalokkal és a rutinos játékosokkal egy erős kohéziót alkothatnak idén. Stefan Fekete pedig nagyrészt a légiós szabálynak köszönhetően esett ki a jelöltek listájáról. 

 

A beszélgetés végén jó volt konstatálni, hogy az a maroknyi érdeklődő, akik megtiszteltek bennünket és eljöttek az ankétra abban egyetértettek, hogy jó a zalai a háznál. Ezt a Bencze- Bodrogi- Kámán tengelyre értették és bizakodva tekintenek a 2015/2016-os szezon elé. Reményeink szerint az idegenbeli és a hazai mérkőzéseken is rengeteg torokból hangzik majd a Hajrá ZTE!

 

 

2015. október 01. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás