Szurkolói felhívás!

Tisztelt Zalaegerszegi Szurkoló Társaink!

A Zalakerámia ZTE KK nevében kérek minden zalaegerszegi szimpatizánst, hogy a 2016. október 6-i szurkolói ankéton elhangzottak szerint tartsuk be az ott ismertetett biztonsági előírásokat.

E szerint a vendég szurkolótábor az ÉK-i szektorban foglal helyet. A középső É-i szektor 2/3-a ütközőzónaként lezárásra kerül. (Ez a mérkőzés előtt akár minimálisra is csökkenthető abban az esetben, ha nem érkezik számottevő vendégszurkoló). A hazai „B közepes” szurkoló táborunk a mérkőzés alatt a „popcornos” DNY-i szektorban helyezkedik el.

Felhívom minden szimpatizáns figyelmét arra, hogy a mérkőzést az M4 televízió élőben közvetíti, továbbá az illetékes hatóságok a szabályok betartását a mérkőzés alatt ellenőrizni fogják.

Amennyiben a mérkőzésen nem lesz rendbontás, úgy a Klub kezdeményezi a mérkőzés után az újabb biztonsági pályabejárást továbbá mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a hazai szurkolóink – ezen belül is kiemelten a hazai „B közepes” szurkolóink a saját megszokott helyükön buzdíthassák csapatunkat a 2. hazai mérkőzéstől kezdődően!

Kérek mindenkit, hogy tegyünk közösen annak érdekében, hogy a 2. hazai mérkőzéstől kezdődően a hazai szimpatizánsaink a jól megszokott helyükön szurkolhassanak csapatunknak.

Köszönettel:

Stárics Kornél ügyvezető

 

 

Megosztás