Szurkolói információk a Falco KC elleni mérkőzésről

Nagy érdeklődés mutatkozik a péntek esti Zalakerámia ZTE KK – Falco KC Szombathely bajnoki iránt. Ennek kapcsán Stárics Kornél ügyvezetőnk a következő fontos információkkal szolgál:

Tisztelt Szurkolók!

280 db vendégjegy került kiküldésre a vendégek számára.

A hazai ultrák a megszokott helyükön szurkolhatnak, a vendégek a DK-i lelátón foglalnak helyet. A vendégek számára lesz fenntartva az emeleti K-i mosdó, illetve külön büfé is lesz telepítve részükre. A mérkőzés ideje alatt a vendégparkoló a Stadion út 1., a Berzsenyi út 26. és 28-30. sz. épületek által közbezárt területen lesz. 2016 októberében megtartott biztonságtechnikai ellenőrzésen a részt vevő szervek és a klub képviselője ezt a területet jelölte ki vendég parkolónak, mivel a vendégek beléptetése a Városi Sportcsarnok DK-i lelátója mögött levő menekülő kapun lesz, és ehhez törekedni kellett a lehető legrövidebb/legbiztonságosabb útvonalat megtalálni számukra a csarnokba jutáshoz. A Klub mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a jövőben más megoldást találjunk erre.

A Városi Sportcsarnokban kiépült egy 32 kamerából álló kamerarendszer, ami a kosárlabda mérkőzéseken levő rendbontások kiszűrését fogja elősegíteni. Ezt a Klubnak 2016. november 30-ig ki kellett építeni. Ellenkező esetben kizárólag zárt kapus kiemelt mérkőzést játszhatott volna csapatunk.

Vendég jegyértékesítés a mérkőzésen nem lesz!

 Kérünk mindenkit, hogy aki tudja, váltsa meg elővételben, a Kvártélyház Jegyirodában a jegyét, így elkerülhető az esetleges sorban állás. Valószínűleg telt ház várható a mérkőzésen. Továbbá kérünk mindenkit, hogy sportszerűen szurkoljunk és 6. emberként segítsük csapatunkat győzelemre.

Üdvözlettel:

Stárics Kornél
ügyvezető

2016. november 30. Zalakerámia ZTE KK

 

Megosztás