Tippelj, játssz, szavazz, kérdezz!

Az előző szezonban több funkcióval is bővült a honlapunk, amiket a szurkolóink nagy számban használtak. A 2016/2017-es szezonban is szeretnénk, ha ezeket a funkciókat, lehetőségeket használnák a drukkereink. Hogy mik ezek, elevenítsük fel:

Tippelj és nyerj!- az aktuális mérkőzés kezdetéig lehet tippelni, hogy nyerünk, veszítünk, és aki a leggyorsabban eltalálja a különbséget, az a következő hazai mérkőzésre szóló belépót kap tőlünk

A mérkőzés képe!- az okos telefonok világában, már nem kell nagy fényképezőgépeket hordanunk magunkkal, hogy egy jó képet készítsünk kedvenc csapatunkról, barátainkról. Örökítse meg a mérkőzés egy pillanatát és mi a legjobban, legötletesebbet a honlapunkon megosztjuk olvasónkkal. 

A meccs játékosa!- Szavazzon a mérkőzést követő 12 órában, hogy ki volt az adott találkozó legjobbja. 

Edzőnk válaszol!- Kérdezzen a mérkőzést követően Bencze Tamás vezetőedzőtől. Ha valamire kíváncsi a csapattal kapcsolatban, vagy a mérkőzésről tegye fel a honlapunkon keresztül. 

Dobójáték! -És végül minden hazai mérkőzésen dobójátékot is szervezünk. Minden mérkőzésen próbálunk ás és más korosztálynak lehetőséget biztosítani a félidőben. A vasárnapi találkozóra a bejárat mellett elhelyezett jelentkezési lapon a 14-18 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várjuk. Az öt szerencsés a nagyszünetben vehet részt a játékunkban. A nyerteseket az első negyed végén mondjuk el. 

2016. október 8. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás