Tippeljen, fotózzon, kérdezzen, szerkesszük együtt a ZTE honlapját

Szombaton megújult a csapat hivatalos honlapja. Biztosan lesznek olyanok, akiknek nem tetszik és lesznek, aki szívesen használják majd az új funkciókat. 

Ami újdonság a külcsín mellett, hogy a szurkolóink megtippelhetik az adott mérkőzés eredményét, akár olyan módon hogy a különbségre tippelnek, vagy leírnak egy eredményt. Aki pontosan eltalálja az eredményt (különbséget) az két főre szóló belépőt nyer a következő hazai bajnokira. A játékszabályzatban annyi a lényeg, hogy a mérkőzés kezdetéig leadott szavazatok közül kerül ki a heti győztes. 
A rövid idő miatt, mivel szombaton délben tettük közzé a játékot 38 szavazat érkezett és szurkolóink bíztak a csapatban, mivel elenyésző százalékban érkezett olyan tipp, amiben a csapat vereségére voksoltak. 

A heti nyertesünk, aki a PVSK elleni bajnokira nyert páros belépőt Oláh Dávid, aki pontosan 7 pontos győzelmet jósolt a csapatnak. Gratulálunk a nyertesnek!  A MAFC elleni bajnokira már lehet tippelni az oldalon kitett linken keresztül. Várjuk a szavazatokat január 23. 17.30-ig.

A másik újdonság a meccs legjobbjának a kiválasztása funkció. Itt a mérkőzést követő nap éjfélig várjuk a szavazatokat és az összesített listát és a nyertest a következő napon tesszük közzé. 

Az Alba elleni meccs legjobbjának a szurkolók Djordje Pantelicet választották. 

A héten aktív lesz a harmadik újítás az Edző válaszol funkció is. Az adott mérkőzés után tehetik fel Bencze Tamásnak a szurkolók a kérdéseiket, amelyek közül a legérdekesebbeket, legfrappánsabbakat az edző megválaszol a hivatalos oldalunkon. 

És egy negyedik funkciót is a figyelmükbe ajánlanék. ez nem más, mint a mérkőzés képe! Az okos telefonok, tabletek világát éljük így egy-egy fontos esemény rögzítése pillanatok alatt megvan. Arra buzdítjuk a szurkolókat, hogy a hazai, vagy a kár az idegenbeli mérkőzésekről kapjanak el egy-egy jellegzetes képet, akár a meccsről, szurkolásról stb…

A hét második felétől élni fog a ztegaléria@gmail.com email cím és erre várjuk a képeket, amiket természetesen a facebook oldalunkon és a honlapunkon is megjelenítünk. 

Reméljük, együtt színesebbé tehetjük a ZTE KK felületeit!

Hajrá ZTE!

Megosztás