További három évig a Zalakerámia Zrt. a névadó szponzorunk

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezezett a Zalakerámia Zrt. és a ZTE KK kapcsolata. Kedden kora délután a zalaegerszegi Városházán ünnepélyes keretek között írták alá a felek az újabb névadó szponzori szerződést, ami nem egy évre, hanem immár három éves időtartamra szól. Felvezetésként Balaicz Zoltán polgármester idézte fel a bronzszezon emlékezetes pillanatait és megköszönte az ügyvezetés és a támogatók együttes, városi összefogását. Külön megköszönte a Zalakerámia Zrt. több mint tíz éves partneri kapcsolatát és támogatását. 

- A Zalakerámia Zrt. a kosárlabda klub támogatási szerződésének aláírásával és a sportcsarnok (Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok) tíz éves névadó szponzori támogatásával a város legnagyobb sportot támogató mecénása lett. Ebben az évben elismerésül első alkalommal nekik ítéltük oda a Sport Mecénása díjat is, elismerésül a több mint egy évtizedes kitartó együttműködésért. Büszkék vagyunk erre a kapcsolatra!- fogalmazott Balaicz Zoltán polgármester. 

Dr. Jaramani Rafik, a Zalakerámia Zrt. vezérigazgatója is megköszönte a város és a sportklub hozzáállását, partnerségét és kiemelte, hogy fontos volt számukra, hogy egy ilyen nagy múltú és sikeres csapatnak hosszú távon a névadója lehessenek. 

-Szeretnénk újra átélni a bajnoki győzelem okozta eufóriát és azt, hogy a jövőben a klub a nemzetközi porondon is bizonyítva Európa nagyvárosaival is megismertesse a cég nevét, tradícióját és minőségi termékeit. 

A folytatásban Stárics Kornél ügyvezető tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy a szerződés egy alaptámogatást és egy helyezéstámogatást is tartalmaz. A támogatás mellett a Zalakerámia Zrt. logója és különböző anyagai nagyobb mennyiségben és felületen is megjelennek majd a klub hivatalos felületein. 

-Kiemelkedően fontos számunkra, hogy hosszú távon is a támogatónknak tudhatjuk a Zalakerámia Zrt.-t. A magyar és a külföldi játékosoknak is vonzóbb egy olyan klub, amelyik a nemzetközi porondon is megméretteti magát, ezért azon dolgozunk, hogy a jövőben valamelyik sorozatban szerepelhessünk. 

Dr. Gyimesi Endre klubunk társadalmi elnöke is szót kért, aki elmondta, hogy az első szponzori aláírásnál is jelen volt és örül annak, hogy most is itt lehet, amikor ez a kapcsolat egy szinttel feljebb lép. Meglátása szerint Zalaegerszeg legsikeresebb csapatának a jövője a Zalakerámiához hasonló szponzorokon és a helyi támogatók összefogásán múlik. 

Az ünnepélyes aláírás után Stárics Kornél ügyvezető bemutatta a csapat új mezeit, igaz még csak papír alapon. 

Köszönjük Zalakerámia!

2017. augusztus 29. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás