Továbbra is a Zalakerámia Zrt. a névadó szponzora ZTE KK-nak

Az országban is egyedülálló a Zalakerámia Zrt. és a ZTE KK kapcsolata, hiszen immár kilencedik alkalommal kötöttek a felek névadó-szponzori megállapodást. 

 

Az ünnepélyes aláírás felvezetéseként Dr. Gyimesi Endre, csapatunk társadalmi elnöke elevenítette fel a felek hosszú évek óta tartó remek kapcsolatát. 

 

Dr. Jaramani Rafik, a Zalakerámia Zrt. elnök -vezérigazgatója elmondta, hogy hosszú tárgyalások után olyan megállapodást kötöttek, amely mindenképpen a klub előrelépését szolgálja. 

- Szeretnénk, ha a csapat újra toppon lenne, és újra megismétlődhetne a 2010-es bajnoki ünneplés. 

 

Balaicz Zoltán polgármester, a többségi tulajdonos képviseletében két kivételes érték találkozásáról beszélt. Örömét fejezte ki annak, hogy a nagy múltú cég a helyi közösségi életbe is bekapcsolódik és a spottámogatásból is kiveszi a részét. Köszönetet mondott Dr. Gyimesi Endrének, aki annó még polgármesterként is nagy szerepet vállalt a névadó-szponzori megállapodás létrejöttéhez. 

 

 

Stárics Kornél a ZTE KK ügyvezetője elmondta, hogy nagyon fontos a Zalakerámia Zrt.-vel való szoros együttműködés, ami a biztos jövőépítés alapját jelentheti. 

 

Dr. Gyimesi Endre zárásként elmondta, hogy a klubnál minden adott, hogy egy tudatos és nyugodt építkezés indulhasson el. Bencze Tamás vezetőedző személye és elkötelezettsége és a légiós igazolások is egy sikeresebb időszakot vetítenek előre. 

 

2015. augusztus 19. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás