Úgy érzem jó döntés volt, amikor ide jöttem!

Pénteken igazi rangadó vár csapatunkra, hiszen a sorozatban harmadik hazai mérkőzésünkön a Falco KC Szombathely csapatát fogadjuk 19 órától. A vasiak kedden magabiztosan győzték le a listavezető Körmendet, így kiélezett mérkőzés várható a Városi Sportcsarnokban. Szabó Zsolt egykor a szombathelyiek játékosaként tudja milyen egy ilyen rangadó hangulata. A kiváló játékos nyáron érkezett hozzánk és elmondása szerint nem bánta meg a döntését:

- Nagyon jól érzem magam, kezdem megismerni a várost! És igen, úgy érzem jó döntés volt, amikor ide jöttem. 

Zsolt játszott már ellenfélként a fekete-sárgák vezéreként Zalaegerszegen, most viszont kék-fehérben hozhatja a tőle elvárható harcosságot:

- A Kaposvár elleni vereség után nem fér bele még egy itthoni fiaskó! Erre a mérkőzésre is ugyan úgy készülök, mint mindegyikre, minden győzelem fontos a csapatnak, és ezt is meg akarjuk nyerni!- fogalmazott a kiváló játékos. 

Fontos lesz a találkozón a maximális, 40 percig tartó koncentráció és a jó védekezés. Ami természetesen minden mérkőzésre igaz és ráhúzható sablon. Az idei bajnokság elég kiegyenlített, bárki okozhat meglepetést, akár idegenben is:

-Úgy látom az idei bajnokság erősebb, mint a tavalyi, igaz azt inkább kívülről láttam, de figyelemmel követtem azért. Bízom benne, hogy idén is el tudjuk azt érni, amit tavaly, igaz, de ez sokkal nehezebb lesz!

A mérkőzés pikantériájához tartozik, hogy a vasi csapatban először tér vissza zalai parkettre az előző szezon zalai nyerőembere Darrin Govens. A vendégek egy 212 centi magas és 120 kilós szerb centerrel, Ivan Zsigeranovicssal erősítettek a héten, akinek a szereplése a vasiak szerint csak a szövetségen múlik. 

A mérkőzést nagy érdeklődés övezi, így arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra. A mérkőzést a Földházi Tamás, Tőzsér Dénes, Boros Tamás (Gincsai János) bírói hármas dirigálja majd. 

2016. december 1. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás