Új utakon csapatunk rehabilitációja

Megállapodást kötött Hévízen Podlovics Péter a ZTE Kosárlabda Klub Sportszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója és Martin Lajos az ambuláns fizioterápiás centrum tulajdonosa a sérült játékosok hatékonyabb kezelése érdekében.

 

A Medicina & Wellness Kft. nevében Bangó Lóránt lehetőséget adott arra, hogy a MAG 206 Professional készülék alkalmazásával kezeljék a csapat sérült játékosait.

 


 

A készülék a következő indikációs tulajdonságokkal rendelkezik: mágnesterápia, amely egyedülálló módon alacsony és magas frekvencia egyidejű alkalmazásával hatékonyabban fejti ki a hatását, ultrahangos kezelések, illetve elektrostimulációs rendszer. Utóbbi technika az orvosi rehabilitációs terápián kívül lehetővé teszi a sportot kiegészítő programok használatát is, melyekkel az izomcsoportok mozgatásának hatására a sportoló teljesítőképességét tudja növelni.

 

 

Bangó Úr elmondta, hogy az érkező sportolók kórtörténetét orvosaik továbbították a centrumnak, ahol megkezdődhetett a célirányos terápia. Bangó úr többek között felhívta a figyelmet arra is, hogy a kezelések optimális ismétlése napi rendszerességgel történjen. A kúra befejeztével a játékosokról készülő dokumentációt továbbítják a csapat orvosai számára.

Megosztás