Újabb csatába indulunk

Vasárnap este parádés második félidőt produkálva győztük le a címvédő Szolnokot és ejtettük ki a további küzdelmekből. Hét év után újra elődöntőben szerepelhetünk, ami újabb nagy mérföldkő a klub életében. Bencze Tamás vezetőedzőnk nagyon büszke a csapatára:

- A bajnokság elején kitűzött céljainkat már túlszárnyaltuk, hiszen egy nehéz januári időszak után, nagy hajrával az alapszakasz ötödik helyén végezve a felsőházban folytathattuk a középszakaszt. A legjobbak között pedig szintén nagy akarással és küzdeni tudással bebizonyítottuk, hogy számolni kell velünk és pályaelőnyt jelentő negyedik helyet szereztünk meg. Öt mérkőzésen legyőztük a Szolnokot és most itt vagyunk az elődöntőben. Fantasztikus érzés, nem tudom mikor éreztem utoljára ilyet.  

 

Sok időnk nem maradt a felkészülésre az alapszakaszt és a középszakaszt is megnyerő Alba Fehérvár ellen:

- A középszakaszban kétszer is legyőztük a Fehérvárt, az idegbeli mérkőzésen Szabó Zsolt emlékezetes dobásával. Megvan a taktikánk, miként kell játszani ellenük és tudunk változtatni is, ha a játék éppen azt kívánja. A továbbjutás nagy lökést adott mentálisan a fiúknak és úgy látom nagyon elszántak és nem ismernek lehetetlent. A vendéglátónk egy hetet pihenhetett a mai összecsapásra, de ez elsülhet jól is és rosszul is. Bízom a csapatomba és a fantasztikus közönségünkben, akik egész szezonban mellettünk álltak!

Az első elődöntő mérkőzés ma 18-30-kor kezdődik és a  Pálla Z., Györffy P., Söjtöry T. (Dr. Páli K.) bírói hármas dirigálja majd!

Hajrá ZTE! Előre az égi színekért!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2017. május 24. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás