Újabb hazai, újabb kihívás

A harmadik fordulóban hazai pályán fogadjuk szerdán az Atomerőmű SE csapatát. Vendégeink a nyitó fordulóban legyőzték a Falcot, majd simán kikaptak Debrecenben. De ők már annyival előrébb vannak, hogy megízlelték új csapatukkal a győzelem ízét. Csapatunknál feszült a helyzet, mivel kétszer is vesztesen hagytuk el a parkettet. Mindkét találkozó más volt, de egyben hasonlítottak, hogy nem, volt elég erő és pontosság a játékunkban, hogy esélyünk legyen a győzelemre. Simmons kiválásával eggyel csökkent a variációs lehetőségünk. Sajnos nem működik a Bencze Tamás által elképzelt taktika. Rosszul védekezünk és a távoli dobásaink is rossz százalékban sikerülnek. A felkészülés során már legyőztük egyszer a Paksot, de akkor több hiányzóval érkeztek. A szerdai mérkőzés nagyon fontos lesz számunkra, mivel egy önbizalom növelő siker nagyon ráférne a fiúkra. 

Videóinterjú-sorozatunk következő epizódjában csapatunk erőcsatára, Szabó Zsolt beszél a szegedi meccs utózöngéiről, az ASE elleni felkészülésről, valamint kiderül az is, milyen örömhír érte "Szöszit" az elmúlt héten. Szurkoljunk együtt a csapatnak a Paks ellen is, hajrá ZTE!!!

A mérkőzés 18 órakor kezdődik a kapuk 17 órakor nyílnak. A mérkőzés a Cziffra Csaba, Pálla Zoltán, Frányó Péter (Gincsai János) bírói hármas dirigálja majd.

A félidőben bérletes szurkolóink közül három szerencsés versenyezhet a Foramax játékban a decemberi döntőbe jutásért, ahol egy XBOX ONE a fődíj.  

Előre az égi színekért!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2017. október 10. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás