Újabb helyi támogatóval bővült a szponzori körünk.

A Roll-Tech ’95 Kft. és a ZTE KK Kft. között a 2016/2017-es idényre szóló reklámszerződést írt alá a napokban ifj. Révész Imre, a Roll-Tech ’95 Kft. ügyvezetője és Stárics Kornél ügyvezető. A szerződés értelmében a hazai bajnoki mérkőzéseken lesz látható a cégük emblémájával ellátott molinó.

Stárics Kornél ügyvezető elmondta, hogy a kölcsönös előnyökön alapuló megállapodás remélhetőleg mindkét fél számára kedvezően fog hatni, és ezáltal sikerül a Roll-Tech ’95 Kft. vevői körének bővítéséhez hozzájárulni. Annak különösen örülünk, hogy ismét egy olyan helyi céget sikerült a kosárlabda csapat mögé állítani, aki eddig még nem tartozott a támogatói körünkbe. Remélhetőleg ez a megállapodás még csak a kezdet, a jövőben a Klub bízik abban, hogy akár hosszú távú megállapodás is születhet a két fél között.

Ifj. Révész Imre a Roll-Tech ’95 Kft. ügyvezetője a következőket mondta:

-A Roll-Tech ’95 Kft. 1995 óta működik Zalaegerszegen. Cégünk fő profilja kezdetektől a kereskedelem. Csapágyak, ékszíjak, kötőelemek, hajtástechnikai elemek, pneumatikus alkatrészek széles választékával állunk a vevők rendelkezésére. Emellett az évek során a folyamatos fejlődésnek köszönhetően elindítottuk a szolgáltatási és karbantartási üzletágunkat is, melyek segítségével komplex megoldást nyújtunk ügyfeleink problémáira. Tevékenységi körünk mára már kiterjed a diagnosztika, javítás, szaktanácsadás, tervezés és kivitelezés területére is. Professzionális eszközparkunk segítségével lehetőségünk van egyedi igények kiszolgálására. 2014 óta vagyunk a német GLUETEC Gmbh. hivatalos magyarországi partnere, a megállapodásunk értelmében cégünk kizárólagosan jogosult a WIKO márka itthoni képviseletére. A márkanév alatt számos kiváló minőségű, innovatív termék található. Legyen szó ipari környezetről, kisebb műhelyekről vagy otthoni munkavégzésről a termékkínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő segítséget rendkívül jó ár-értékarányban. Ragasztó- tömítőanyagok, aeroszolos termékek és egyéb szerelést, javítást, karbantartást segítő termékek teljes választékát találja meg nálunk.

Web elérhetőség: www.ragasztokatalogus.hu

Hiszünk abban, hogy  a minőség a sikerhez vezető út alapja és fontosnak tartjuk, hogy helyi vállalkozásként a helyi értékeket támogassuk. Ez alapján reményeink szerint a legjobb döntést sikerült meghoznunk, mikor a Zalakerámia ZTE KK támogatása mellett döntöttünk!

HAJRÁ ZETE!!!!

2016. szeptember 21. Zalakerámia ZTE KK

 

Megosztás