Kórház a pálya szélén


A ZTE 3 válogatottjának helyzetéről már korábban is tájékoztattuk olvasóinkat, azonban ezzel még nem volt teljes a sor. Kinter György is az Albacomp mérkőzés áldozata lett, sérülése még vasárnap és hétfőn nem tűnt súlyosnak, azonban azóta a szakemberek diagnosztizálták, hogy a vádlijába kapott rúgás után vérrög keletkezett és a ZTE utolsó épnek hitt centerét trombózis miatt azonnali hatállyal kórházban fogták. Kinter György 1 hétig a Zala Megyei Kórház vendégszeretét élvezheti, és mint elmondta, jelenlegi legnagyobb baja, hogy kórtermében nem fogható a Sportklub, így egyelőre nem biztosított, miként tudja követni társai ténykedését. (Bármilyen segítséget szívesen fogadunk!)

Kinter György várható visszatérésérről természetesen még nincs információ.
Részt vett ugyanakkor a ZTE csütörtöki 2 tréningjén Kevin Thomas, aki frissen mozog, és egyelőre játékra késznek tűnik. Egyelőre...



A Zalakerámia ZTE KK - Szolnoki Olaj mérkőzés szombaton 19 órakor kezdődik, a nehéz helyzetben lévő házigazda most fokozottan számít szurkolói támogatására, és kitartására. Akinek szívügye a zalaegerszegi kosárlabda, az szombaton kék-fehérben bíztatja kedvenceit!


Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám


 

Megosztás