Újabb zalaegerszegi cég a támogatóink körében!

Reklámszerződést kötött a Windoor Design Kft. és a ZTE KK Kft. a 2015/2016-os szezonra. A kontraktust szeptember 28-án írta alá a két ügyvezető, melynek értelmében a csapat hivatalos mezére is felkerül a cég logója.

 

 

A ZTE KK Kft. legnagyobb tulajdonosa Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, akinek támogatása mellett a város és a térség kis-, közép- és nagyvállalatainak felkutatása, lokálpatrióta támogatói kör kialakítása, valamint a régión kívüli támogatók bővítése a cél. Péntek Károly, a Windoor Design Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy egy dinamikusan fejlődő, minőségre és pontosságra törekvő vállalkozásról van szó, a cég sikeres működtetése mellett azonban fontos számukra a helyi értékek támogatása is.

 

 

A 2003-ban alakult cég az elmúlt évtizedben a régió egyik piacvezető nyílászárókkal foglalkozó üzlete lett.  Az itt elért sikerek jó lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy az ügyvezető köszönetet mondjon az üzleti partnereknek, és mindazoknak, akik segítették az eddigi munkában. Annál is inkább, mert a Windoor Design Kft. egy helyi vállalkozás, melynek vezetője szintén Zalaegerszegen született és nőtt fel, így szívügyének tekinti, hogy folyamatosan támogassa a város kulturális- és sportéletét.

 

 

Stárics Kornél a ZTE KK Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a Windoor Design Kft-vel kötött reklámszerződés kölcsönös előnyökön alapul. Reméli, hogy az idei jó szereplés hatására sikerül majd a jövőben hosszú távú szerződést kötni a vállalattal

 

2015. október 15. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás