Újra hazai pályán

Vasárnap újra hazai pályán láthatják a szurkolók a kedvenceiket. A Szolnok és a Kecskemét idegenbeli legyőzését követően a Kaposvár csapatát fogadjuk. A vendégek két mérkőzéssel többet játszottak, mint mi és 4 győzelemmel és három vereséggel állnak hét fordulót követően. Hozzánk hasonlóan legyőzték idegenben a KTE-t és hazai pályán kikaptak az Albától. A somogyiak négylégióssal érkeznek, akik a pontjaik nagy részét termelik és melléjük még Hendlein Roland említhető húzó emberként. De ott van még a magyarok közül Fodor Márton, vagy a szurkolóink által jól ismert Baki Gergő, akik bármelyik mérkőzésen képesek a jó teljesítményre. Csapatunk két játékosának, Benke Szilárdnak és Emmanuel Ubillának különösen érdekes lesz ez a találkozó, mivel először játszanak volt csapatuk ellen tétmérkőzésen. A mérkőzéssel kapcsolatban a kecskeméti mérkőzés egyik hősével Ubillával beszélgettünk:

Hogy érzed magad Zalaegerszegen, milyen a csapat?

-Jól érzem magam itt, szép a varos és fantasztikusak a szurkolóink, ezért szeretek itt lenni. Jó a csapatunk és kezdjük érezni egymást a pályán. Szóval, ha minden ebben az ütemben halad tovább, akkor jó eredményeket érhetünk el

A volt csapatod ellen játszol vasárnap, tétmérkőzésen először. Milyen mérkőzést vársz, és milyen érzésekkel készülsz a meccsre?

-Mindig kissé fura és érdekes egy ex-csapat ellen játszani. Kemény meccs lesz, hiszen megmutatta a Kaposvár, hogy tudnak idegenben is nyerni. Nagyon izgatottan varom mit hoz a vasárnap!

Október 1-én egy izgalmasra sikerült felkészülési mérkőzésen már legyőztük a Kaposvárt, de ez a mérkőzés egészen más lesz. Természetesen nyerni szeretnénk hazai közönség előtt. Ehhez kell a szurkolók támogatása is, így mindenkit várunk a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésre!

Dobójáték: A félidei dobójátékra ezúttal is a 18 év feletti szurkolók jelentkezését várjuk! Jelentkezési lapot a főbejárattal szemben elhelyezett asztalon találnak. A szerencséseket az első negyedet követően mondjuk be!

A mérkőzést Kapitány Gellért, Benczur Tamás, Kovács Nimród (Forrai Sámuel) bírói hármas dirigálja majd.

2016. november 18. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás