Újra idegenben, ezúttal Kecskeméten

A Szolnok elleni idegenbeli bravúrgyőzelmet követően újabb idegenbeli feladat vár csapatunkra. A hetedik fordulóban a Kecskemétnél vendégeskedünk. Vasárnapi ellenfelünk eddig három mérkőzéséből egyet nyert meg és két veresége mellett három halasztott mérkőzésük is van. Az elmúlt fordulóban hazai pályán a Kaposvár ellen szenvedtek vereséget úgy, hogy végig futottak az eredmény után. Kerpel-Fronius Balázs szerint is nagy lökést adhat számukra a szolnoki győzelem:

Hogy érzed, milyen az ide csapat és miben változtatta meg az új emberek érkezése a játékotokat?

- Ùgy érzem, hogy hasonló stílusú csapat kezdünk lenni, mint tavaly. Idén is hangsúlyos részei a támadásainknak a távoli dobások és az elzárás- leválás játékok. Nyilván Pantelics távozásával kicsit más az idei védelmünk, de az alapelvek megmaradtak.

A Szolnok elleni győzelem úgy gondolom mindenkinek egy kicsit megerősítés volt, hogy jó úton haladtok. Mi volt a siker kulcsa?

-Végre olyan csapatjátékot sikerült játszanunk, amit Bencze Tamás látni szeretne tőlünk.  Egész mérkőzésen tudtunk küzdeni egymásért. Védekezésben voltak hibáink, de ezeket szerencsére sikerült nagyrészt kijavítanunk a félidőben.

Vasárnap a Kecskemét ellen mérkőztök, mit vársz a találkozótól, mi lehet a jó taktika, ami győzelmet jelenthet?

-A Kecskemét nagyon hasonló játékot játszik, mint a Szolnok, ezért hasonló felfogásban kell játszanunk, mint a múlt hétvégén. Kemény mérkőzésre számítok, de győzni megyünk a KTE-hez!

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik és a Cziffra Csaba, Pozsonyi László, Balogh Gyula (dr. Gencsev Plámen) bírói hármas dirigálja majd. 

A találkozót a zalasport.hu a helyszínről, online közvetíti. 

2016. november 11. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás