Újra utcai kosárlabda fesztivál Zalaegerszegen!

Kámán Tamás, a ZTE csapatkapitánya vezette szervezői stáb idén is 9 kategóriában várja a nevezéseket a zalaegerszegi Decathlon áruházban. A nevezési díj nem változott, a 3+1 fős csapatok 4000 Ft-ért regisztrálhatnak a rendezvényre, ahol minden résztvevő pólót és italbónt kap, valamint a kategóriák első három helyezettjét díjazásban is részesítik.

Az első zalaegerszegi rendezvény sikerén felbuzdulva a névadó áruház idén Győrben és Szombathelyen is kosárfesztivált rendez, a sorozat lezárása lesz a kosárfővárosban, azaz Zalaegerszegen. Az első két helyszín férfi nyílt kategóriájának győztes csapata a tavalyi egerszegi elsővel vív meg június első szombatján. Az egerszegi centerpályán ezen kívül is lesznek még érdekes produkciók, ide tartozik többek között a „Sztár 2ball” is, ahol NB I-es kosaras párok mérik össze tudásukat a speciális dobóverseny során.

A június 4-ei II. Decathlon Utcai Kosárlabda Fesztiválra általános-, és középiskolások jelentkezését is várják, és a szervezők egyúttal felajánlják a legtöbb kosarast indító intézménynek a rendezvény összes labdáját. A tavalyinál nagyobb játéktér, és remélhetőleg hasonlóan jó idő fogadja majd a jelentkező csapatokat és a nézőket.

Érdemes lesz ugyanis akár csak nézőként is kilátogatni a Decathlon parkolójába: dobóversenyekkel, VIP mérkőzésekkel, ismert sportolókkal (vendégünk lesz a ZTE férfi és bronzérmes női csapata), műsorokkal, zenével, étellel, itallal várják az érdeklődőket.
 

További információk:
www.decathlonkosar.hu

 



A Zalai Hírlap online beszámolója a 2010-es I. Decathlon Utcai Kosárlabda Fesztiválról:

Egy szép nap - avagy újra utcán kosarazott a város

 





 




 











 


II. Decathlon Utcai Kosárlabda Fesztivál - 2011. június 4. szombat 9 órától
 

Megosztás